Anders Rinaldo, Sveavägen Franchisetagare

Varför jobbar du på Itrim? Itrim jobbar med helhetshälsan på ett ganska så unikt sätt, om medlemmen vill. Antingen tränar man bara hos oss eller så jobbar man med helheten. En stor ytterligare anledning till att jag jobbar på Itrim är vår genuinitet; vi som jobbar på Itrim gör det av rätt anledning, att vi på riktigt vill påverka folks livskvalitet.

Vad är viktigt för dig? För mig är det viktigt att rikta mitt fokus åt rätt håll, att göra saker som leder i rätt riktning och att sålla bort så mycket som möjligt av det andra. För mig innebär det stort fokus på mina företag (Itrim Sveavägen och Itrim Kungsholmen), umgänge med familjen och att träna. Börjar bli svårt att hävda sig mot ungdomarna men jag kan inte sluta tävla och jämföra mig själv med andra. All träning är en tävling!

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att äta rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.