Våra medlemmar berättar

Alla våra medlemmar har sin egen unika historia och anledning till varför de startade sin förändringsresa och hur de nådde sina mål. Låt dig inspireras genom att lyssna till deras egna berättelser. Stort tack till alla er som delat med er av era personliga erfarenheter!

Boka en gratis timme för din hälsa

Hör våra medlemmar berätta

Katja & Micke

Tillsammans är starkare. Katja och Micke tränar ihop. Det gör att det blir lättare att komma iväg till gymet och träningen blir roligare. 

Håkan 

Håkan har tappat 20 kg under sin resa på Itrim. På köpet har han blivit av med värk i rygg och nacke. 

Emelie

Emelie var trött efter två barn och behövde en förändring för att orka vara mamma och människa. 

Louise 

Louise har gått ner 30 kg och tycker att allt blivit lättare. Både i kroppen och knoppen. 

Åsa -25 kg

Åsa behövde en förändring. Tillsammans med sin Hälsocoach satte hon ett mål och ganska snabbt kände hon sig starkare.

Majid -27 kg

Efter mycket stillasittande på jobbet behövde Majid ändra sin livsstil. Han fick snabba resultat som peppade honom att fortsätta. 

Henrik -25 kg

Henrik klev in på Itrim av en slump och vågade testa trots att han inte riktigt trodde på konceptet. På 12 veckor tappade han 20 kilo och blev piggare och starkare.

Outi -20 kg

Outi ville hålla jämna steg med barnen och inspirera dom till ett aktivt liv. Det orkar hon nu!

 • Carina

  Carina har blivit piggare, starkare och gått ner 36 kilo. Hon berättar att hon upplever att allt har varit väldigt lätt under tiden på Itrim och hon verkligen hamnat rätt.

 • Åsa 44 år

  Mitt önskade läge var att bli piggare och starkare i kroppen, jag ville inte vara så trött som jag var. Jag ville till exempel ha mer energi för att leka med min femåriga son i parken – det blev min målbild.

 • Susanne 51 år

  Jag har förbättrat min kondition och styrka mer än jag någonsin hade kunnat föreställa mig. Jag klarar lätt av saker som var omöjliga för mig tidigare som till exempel att springa till bussen, ta mig upp från marken utan stöd och springa upp för trappor utan problem. Mitt höga blodtryck är borta och jag har lättare att hantera stress.

 • Marie 54 år

  Jag hade högt blodtryck och värk i rygg och knän. Min svägerska tipsade mig om Itrims kombinerade koncept med viktminskning och träning. Mitt motto blev "50 and fabulous" och precis så kände jag när min 50-årsdag kom!

 • Per-Ove 63 år

  Jag hade funderat en tid på att försöka komma igång med träning och ett förändrat leverne och testade olika former och hälsoaktiviteter, dock var det inget som fungerade någon längre tid. Min sambo hade läst om Itrim och frågade om vi inte skulle pröva deras upplägg vilket vi gjorde och jag upplevde direkt att det var ett koncept som passade mig.

 • Christoffer 35 år

  Det var en dag i juni 2012 som Christoffer bestämde sig för att göra en förändring, det var dags att ta steget att kliva in på Itrim och be om hjälp. Ett beslut som resulterade i en otrolig resa.

 • Ludde 31 år

  Min resa med Itrim startade en söndagskväll i augusti 2020. Jag minns kvällen som igår. Ännu en sommar hade passerat där klädstorleken återigen hade ökat i storlek och min vikt hade nått en ny rekordnivå på 124 kilo. Lite för mycket av livets goda hade blivit mitt motto och jag gav inga tankar på de negativa konsekvenser som vikten förde med sig, men det var många.

 • Lotta 51 år

  Jag märkte hur enormt mycket bättre jag mådde både fysiskt och mentalt. Jag kunde sluta med min blodtrycksmedicin som jag tagit i flera år. En morgon upptäckte jag att jag inte längre hade ont i ryggen när jag klev ur sängen, det kändes nästan som ett mirakel.

 • Karina 49 år

  Jag har varit medlem på Itrim i drygt två år. Jag hittade till Itrim när jag var nyinflyttad till Uppsala. Jag sökte ett personligt och trivsamt ställe att träna på och det var vad jag hittade på Itrim.

 • Anne-Lie 61 år

  Min resa med Itrim Brommaplan började januari 2017. Jag hade bestämt mig för att ändra på min vikt och komma igång med träningen igen. Det var för att jag skulle göra två vandringsresor det här året och ville inte bära runt på en massa extra vikt.

 • Sara 49 år

  Jag letade ett nytt träningsställe och hittade till Itrim och fick träning som var effektiv och utmanande. När jag dessutom började träna med en personlig tränare fick jag ytterligare en annan dimension av träning. Jag är snart 50 år och har aldrig varit i så bra form som jag är nu.

 • Lisa 36 år

  Jag kom till en punkt då jag kände att det var dags att dra i handbromsen. Undan för undan växte jag ur kläderna i min garderob och att gå runt och känna mig obekväm i min kropp begränsade mig.

 • Henrik 45 år

  Familjen har varit min drivkraft och stöd i den här resan, utan att ha med familjen tror jag att det är svårt att man behöver ha med dem som stöttar och peppar.

 • Lillie 29 år

  Jag är medlem på Itrim Eriksberg och jag har gått ned 30 kilo på ett halvår. Jag vaknade en dag och kände att jag inte kunde ignorera min hälsa och vikt längre.

 • Johan 55 år

  Det är fortfarande inskolning som gäller. EGYM-maskinerna och jag håller på att lära känna varandra. Maskinerna listar ut hur jag fungerar när jag tränar med dem.

 • Anders 71 år

  Jag heter Anders, är 71 år fyllda, känner mig i hyfsad form såväl fysiskt som mentalt. För 7 år sedan tyckte min granne, som arbetade på Itrim Uppsala att min kropp hade utökats väsentligt under de sista åren.

Anna -15 kg

Anna kände sig inte bekväm i sin kropp. Det ledde henne till det viktiga beslutet om att göra en förändring.

Malin -31 kg

Malin har gjort sin viktresa på Itrim Täby, något hon inte ångrar en sekund.

Joakim -20 kg

Joakim hade blivit stillasittande och stoppade i sig helt fel mat, det fick honom att fatta beslutet och ta sig mot en förändring.

Vill du också ta första steget mot ett lättare och friskare liv?

 • Dina behov och mål med viktminskning och träning styr val av medlemskap.

 • Din egen motivation är avgörande för att för att nå dina mål och lyckas hålla vid en varaktig och hållbar viktminskning.

 • Våra nya och intelligenta träningsmaskiner gör cirkelträningen enklare, roligare och ännu mer effektiv.