Våra medlemmar berättar

Alla våra medlemmar har sin egen unika historia och anledning till varför de startade sin förändringsresa och hur de nådde sina mål. Låt dig inspireras genom att lyssna till deras egna berättelser. Stort tack till alla er som delat med er av era personliga erfarenheter!

 • Karina 49 år

  Jag har varit medlem på Itrim i drygt två år. Jag hittade till Itrim när jag var nyinflyttad till Uppsala. Jag sökte ett personligt och trivsamt ställe att träna på och det var vad jag hittade på Itrim.

 • Anne-Lie 61 år

  Min resa med Itrim Brommaplan började januari 2017. Jag hade bestämt mig för att ändra på min vikt och komma igång med träningen igen. Det var för att jag skulle göra två vandringsresor det här året och ville inte bära runt på en massa extra vikt.

 • Sara 49 år

  Jag letade ett nytt träningsställe och hittade till Itrim och fick träning som var effektiv och utmanande. När jag dessutom började träna med en personlig tränare fick jag ytterligare en annan dimension av träning. Jag är snart 50 år och har aldrig varit i så bra form som jag är nu.

 • Lisa 36 år

  Jag kom till en punkt då jag kände att det var dags att dra i handbromsen. Undan för undan växte jag ur kläderna i min garderob och att gå runt och känna mig obekväm i min kropp begränsade mig.

 • Henrik 45 år

  Familjen har varit min drivkraft och stöd i den här resan, utan att ha med familjen tror jag att det är svårt att man behöver ha med dem som stöttar och peppar.

 • Lillie 29 år

  Jag är medlem på Itrim Eriksberg och jag har gått ned 30 kilo på ett halvår. Jag vaknade en dag och kände att jag inte kunde ignorera min hälsa och vikt längre.

 • Johan 55 år

  Det är fortfarande inskolning som gäller. EGYM-maskinerna och jag håller på att lära känna varandra. Maskinerna listar ut hur jag fungerar när jag tränar med dem.

 • Anders 71 år

  Jag heter Anders, är 71 år fyllda, känner mig i hyfsad form såväl fysiskt som mentalt. För 7 år sedan tyckte min granne, som arbetade på Itrim Uppsala att min kropp hade utökats väsentligt under de sista åren.

Anna -15 kg

Anna kände sig inte bekväm i sin kropp. Det ledde henne till det viktiga beslutet om att göra en förändring.

Malin -31 kg

Malin har gjort sin viktresa på Itrim Täby, något hon inte ångrar en sekund.

Joakim -20 kg

Joakim hade blivit stillasittande och stoppade i sig helt fel mat, det fick honom att fatta beslutet och ta sig mot en förändring.

Vill du också ta första steget mot ett lättare och friskare liv?

 • Dina behov och mål med viktminsknings­resa och träning styr val av medlemskap.

 • Din egen motivation är avgörande för att för att nå dina mål och lyckas hålla vid en varaktig och hållbar viktminskning.

 • Våra nya och intelligenta träningsmaskiner gör cirkelträningen enklare, roligare och ännu mer effektiv.