Karina 49 år

Jag har varit medlem på Itrim i drygt två år. Jag hittade till Itrim när jag var nyinflyttad till Uppsala. Jag sökte ett personligt och trivsamt ställe att träna på och det var vad jag hittade på Itrim. 

Det är magiskt att nå mål som jag har satt upp

 • Jag kan visst sätta mål och nå dem

  När jag blev medlem ville jag ha lite mer balans i livet och få ordning på kost och träning. Jag hade ingen övervikt och var van vid att träna men jag ville ha den coaching som fanns på Itrim för att få ännu mer struktur och resultat.

  Jag hade sett att Itrim fanns och blev nyfiken. Jag blev medlem och började träna och i mitt medlemskap ingick även coachsamtal, PT Small Group och workshops. Under en av dessa workshops pratade vi om mål och det var då jag kände att det är just mål som jag saknar runt min träning. Jag kände att jag ville bli starkare och få mer muskler men kände att jag inte kunde komma vidare med min träning själv. Det ledde mig vidare till att börja träna med en personlig tränare. Jag har tränat nu med min PT Daniel i ett och ett halvt år och han har lärt mig att jag kan visst sätta mål och nå dem – det är magiskt!

  Jag går från PT-passen glad och peppad

  Jag har en stående tid med min PT på tisdagar. Jag är alltid lite pirrig för att jag vet att det kommer att bli jobbigt men jag går alltid därifrån så glad och peppad. Det kommer då och då fram andra medlemmar till mig och berömmer mig och frågar om min träning, det är ju jätteroligt. Jag ser ju verkligen resultat själv och jag känner mig stark och mår så bra i kroppen. Jag har äntligen hittat den träning som jag alltid har sökt. Jag har flera gånger tänkt att det där målet klarar jag aldrig men det vet jag nu att det gör jag banne mig! Det är så härligt varje gång jag klarar ett mål jag har satt upp, nu tränar jag på att klara fler chins.

  Jag gillar också Itrims cirkelträning. Det är så bra att jag vet att ett pass tar cirka 30 minuter och då tränar jag hela kroppen och sen är jag klar. De nya EGYM-maskinerna på Itrim Uppsala är toppen.

  Jag har fått hjälp av min hälsocoach att se över min kost. Jag har ibland ersatt vanlig måltider med kostersättning då det har varit svårt med planeringen men annars äter jag vanlig hälsosam kost.

 • Man blir peppad på Itrim

  Itrim är fantastiskt, det är så familjärt och när jag kommer säger alla: hej Karina, det får mig att känna mig som hemma. Här på centret blir vi dels peppade av alla som jobbar men även av varandra oss medlemmar emellan.

  Jag rekommenderar verkligen Itrim för de som vill hitta ett ställe med olika former av träning; cirkelträning, PT och PT Small groups. Men även coaching som kan leda till balans i livet och nya hälsosamma vanor. Men även om man vill få hjälp att sätta mål – och nå dem!

  Karinas PT Daniel menar också att han tycker att det är väldigt roligt att träna med Karina varje vecka. Daniel säger: Karina älskar tunga, klassiska skivstångsövningar och det är jätteinspirerande för mig som tränare att få vara den som driver henne mot nya rekord. Vi har fantastiskt roligt varje gång vi tränar!

 • Jag har ätit gott och gått ner i vikt

  Jag är medlem på Itrim Eriksberg och jag har gått ned 30 kilo på ett halvår. Jag vaknade en dag och kände att jag inte kunde ignorera min hälsa och vikt längre. 

  Läs om Lillie här

Oavsett träningsnivå, här finns något för alla

 • Itrim online är vår app för träning på egen hand. Där kan du välja mellan olika träningsnivåer och köra med eller utan redskap.

 • Utomhusträning med olika inriktning och nivåer av erfarenhet, från nybörjare och till dig som vill komma vidare med din träning.

 • Träna med PT och max åtta deltagare så utvecklas du individuellt samtidigt som du får alla positiva effekter av att träna i grupp.

 • Behöver du inspiration och tips som tar din träning till nästa nivå? Utveckla din träning tillsammans med en personliga tränare.

 • Våra nya och intelligenta träningsmaskiner gör cirkelträningen enklare, roligare och ännu mer effektiv.

 • Vår träningsfilosofi bygger därför på en grundregel, all vår träning ska vara rolig, enkel och effektiv.