Lillie 29 år

Jag är medlem på Itrim Eriksberg och jag har gått ned 30 kilo på ett halvår. Jag vaknade en dag och kände att jag inte kunde ignorera min hälsa och vikt längre. 

Jag har ätit gott och gått ner i vikt

 • Bara att sätta igång

  Jag vaknade en dag och kände att jag inte kunde ignorera min hälsa och vikt längre. Det var nästan som om något klickade till i huvudet. Men jag tyckte det verkade så svårt att veta var man skulle börja. Jag hade fastnat i ohälsosamma vanor och rutiner som kändes svåra att ta mig ur på egen hand. Sen kom jag kom på att jag hade en gammal klasskamrat som hade kommit i form med hjälp av Itrim några år tidigare, så jag letade upp hennes Instagram och kollade om hon fortfarande verkade hålla formen. Och det hade hon gjort. Jag gick in på Itrims hemsida och läste alla artiklar jag kom över och tyckte att det verkade som att de hade en bra filosofi. Jag bokade in ett första möte med en hälsocoach och fick ett väldigt bra bemötande. Så det var inte så mycket att fundera på. Jag skrev in mig och gick därifrån med ett jättestort leende på läpparna. Nu var jag igång! 

  Det går verkligen att äta jättegod mat när man går ner i vikt

  Jag har följt Handfast minus hela vägen. Det har fungerat väldigt bra för mig då jag är väldigt matglad och tycker det är roligt att laga mat. Det var inget alternativ för mig att gå på måltidsersättning. Det har varit skönt att ha ramar att följa när det kommer till kosten. Det har nästan blivit som en rolig utmaning att laga så god mat som möjligt inom ramarna för Handfast minus. Det går verkligen att äta jättegod mat även när man går ner i vikt. Det har inte gått en dag utan att jag längtat till mina måltider.

 • Hejarop och mer energi

  Det roligaste med att vara medlem hos Itrim är att se löpande förbättringar hos sig själv och att få dela dessa med andra. Det finns en härlig gemenskap och atmosfären är väldigt positiv. Det går inte en dag på gymmet utan att man får ett tips av en medlem i omklädningsrummet eller ett hejarop från receptionen. Det får en att tagga till lite extra! Jag har alltid mer energi när jag går hem från Itrim än vad jag hade när jag kom dit. 

  På Itrim finns stöd för dig och din egen hälsoresa

  År 2020 har ju varit ett väldigt speciellt år, så jag har inte varit på gymmet så mycket som jag hade velat. I våras när jag var ny medlem så var jag på gymmet två gånger i veckan. Nu på senare tid har jag hittat andra sätt att träna. Itrims hemmapass har varit väldigt hjälpsamma och jag har börjat löpträna.

  Till de som går och funderar på att bli medlemmar på Itrim skulle jag säga att det inte är så mycket att fundera på.  Det är bara att sätta igång så kommer motivationen därefter. På Itrim får man ett jättebra stöd både vad det gäller träning, kost och motivation. Det kanske bara är det som behövs för att du ska komma igång med din egna hälsoresa.

Om det är svårt att veta var du ska börja, gör som Lillie, sätt igång och ta det första steget

Boka en gratis timme för din hälsa
 • Jag har gått ner 18 kilo på 30 veckor

  Familjen har varit min drivkraft och stöd i den här resan, utan att ha med familjen tror jag att det är svårt att man behöver ha med dem som stöttar och peppar.

  Läs Henriks berättelse här

Vill du inte heller ignorera din vikt och din hälsa?

 • Vi vet att våra program fungerar och att resultatet kommer att bestå. Därför erbjuder vi en viktminskningsgaranti.

 • Ditt BMI (Body Mass Index) beskriver förhållandet mellan din vikt och din längd. Räkna ut ditt BMI här.

 • Personligt stöd, insiktsfulla och utmanade frågor samt hjälp att sortera dina tankar är några av våra coachers viktigaste uppgifter.

 • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

 • Din egen motivation är avgörande för att för att nå dina mål och lyckas hålla vid en varaktig och hållbar viktminskning.