Henrik 45 år

Familjen har varit min drivkraft och stöd i den här resan, utan att ha med familjen tror jag att det är svårt att man behöver ha med dem som stöttar och peppar.

Jag har gått ner 18 kilo på 30 veckor

 • En stillasittande miljö

  På cirka 18 veckor har jag lyckats med en förändring, denna förändringa har inneburit att jag har gått ner 30 kilo i vikt. Min startvikt var på 122 kilo i en stillasittande jobbmiljö och ett destruktivt beteende.
  Jag var som så många andra andra negativt påverkad och hade även en nedstämd livsstil i och med coronapandemin.

  Med en oro som smög sig på i och med att jag var väldigt överviktig och mina värden inte var så där jättebra kände jag att jag behövde en förändring och se om jag kunde göra något åt min övervikt.

  Jag tog kontakt med Itrim genom en rekommendation och tog ett för mig viktigt beslut tillsammans med min familj om att det var dags för en  livsförändring.

 • Mitt stora stöd

  Min familj har varit min drivkraft och även mitt stora stöd i den här resan som jag har gjort och även det jag gör nu. Jag tror att det är viktigt att familjen är med på resan, förstår och stöttar. För det är så att det stundtals är väldigt tufft mentalt och det är ett mönster som måste brytas och en förändring som måste till.

  Promenerar varje dag

  Idag går jag power walk varje dag under minst 50 minuter. Jag väljer morgon, middag eller kväll beroende på hur det passar dagens andra planer. Jag är på gymmet eller gör någon form av hemmaträning nästan varje dag.

  Det roligaste i allt detta är att hela min familj har börjat träna tillsammans, det är väldigt inspirerande och gör mig glad.

  Jag har fått mitt liv tillbaka igen!

  Stort tack till den fantastiska personalen på Itrim i Uppsala, med deras stora kunskapsbas och framförallt entusiasm och glädje har denna resa som bara påbörjats varit en otroligt rolig utmaning.

Vill du också ändra din livsstil?

Boka en gratis timme för din hälsa
 • Mina 7 år hos Itrim - en liten resumé

  Jag heter Anders, är 71 år fyllda och jag känner mig i hyfsad form såväl fysiskt som mentalt. För 7 år sedan tyckte min granne som arbetade på Itrim Uppsala, att min kropp hade utökats väsentligt under de sista åren. Hon föreslog att jag skulle besöka Itrim för att förändra detta faktum.

  Läs om Anders 7 år på Itrim här

Blev du peppad efter att ha läst om Henriks imponerande livstilssförändring? Du kan också!

 • Vi vet att våra program fungerar och att resultatet kommer att bestå. Därför erbjuder vi en viktminskningsgaranti.

 • Ditt BMI (Body Mass Index) beskriver förhållandet mellan din vikt och din längd. Räkna ut ditt BMI här.

 • Personligt stöd, insiktsfulla och utmanade frågor samt hjälp att sortera dina tankar är några av våra coachers viktigaste uppgifter.

 • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

 • Din egen motivation är avgörande för att för att nå dina mål och lyckas hålla vid en varaktig och hållbar viktminskning.