Anne-Lie 61 år

Min resa med Itrim Brommaplan började januari 2017. Jag hade bestämt mig för att ändra på min vikt och komma igång med träningen igen. Det var för att jag skulle göra två vandringsresor det här året och ville inte bära runt på en massa extra vikt.

På Itrim blev jag sedd från första dagen

 • Efter nio veckor hade jag nått min målvikt

  Jag träffade min PT och vi satte upp mål och vad jag hade för syfte med detta och hur jag skulle nå mina mål.

  Jag satte igång med Itrims rivstartsprogram med VLCD-kost och efter nio veckor hade jag nått min målvikt, träningen var igång och livet kändes härligt igen. Fortsatte att följa kost- och motionsplanen. Jag tränade ca tre gånger i veckan i cirkeln, samt dagliga långa promenader.

  Jag åkte till Kroatien med min dotter i juni 2017 för att båtluffa och vandra en del och det gick väldigt bra och sen i oktober 2017 åkte jag till Peru med Rosa Bussarna och där reste vi runt hela landet med buss och så  gjorde vi en fyra dagars vandring upp till Machu Picchu. En helt fantastisk upplevelse.

  På Itrim är allt samlat på ett ställe

  Jag fortsatte med min träning och kosthållning, handfast minus när jag kom hem igen. Under resan var det svårt att leva strikt eftersom vi lagade maten tillsammans och det fanns inga alternativ men det fungerade bra. Jag hade med mig Itrims barer till mellanmål.

  Itrim startade upp sina PT Small group-träningar så jag började med det. Det var både styrkepass, konditionspass och så startade även en löpgrupp som jag hoppade in i. Jag har aldrig hållit på med löpning utan spelade handboll som ung. Från vuxen ålder var det gruppträning som gällde med olika aktörer som jag var medlem i, Korpen, Friskis och Svettis, Sats. Att jag vände mig till Itrim var att jag kunde få hjälp med att gå ner i vikt och komma igång med träningen, coachsamtal och det är mycket lättare att ha allt samlat på ett ställe. Sen är det väldigt familjärt, alla känner igen en och alla pratar med alla. Jag blev sedd från första dagen och det är viktigt för att ta sig igenom det tuffa programmet.

 • Det här är en livsstil som fungerar väldigt bra

  Det som var så bra med löppassen var ju att vi satte upp mål som tex att vi skulle springa Premiärmilen vilket vi gjorde och sen bestämde vi att vi skulle springa halvmaran i Stockholm  i september 2019 och jag fixade det! Det hade jag aldrig trott att jag skulle klara av när jag startade min löpträning.

  Nu under 2020 har ju alla lopp blivit inställda men träningen har ju fortsatt ändå. Jag sprang ett virtuellt lopp men det är ju inte riktigt samma sak som att springa det riktiga, ingen publik eller kompisar som man springer med.

  Jag har blivit bra stöttat av mina coacher och nu under Corona-tiden har vi kört träningar utomhus och även online-träningar, coachsamtal antingen på plats eller via mobil och det har fungerat bra. Jag tränar ca 3-4 pass i veckan och har coachsamtal 1 gång i månaden. Det blir ju även en del frågor när man besöker centret och jag får alltid svar och det känns så bra.

  Jag går nu in på mitt fjärde år och har ca -14kg i kroppsvikt, och det här är en livsstil som fungerar väldigt bra för mig. Tack vare att jag har behållit vikten någorlunda har jag orkat med att ta mig upp i bergen vid Anapurna, Nepal Himalaya (okt 2018) och senast så besteg jag Kilimanjaro i Tanzania (nov 2019).

  Jag kan varmt rekommendera Itrim till andra som känner att de behöver komma igång med motion, kost och coachning.

 • Jag har ätit gott och gått ner i vikt

  Jag är medlem på Itrim Eriksberg och jag har gått ned 30 kilo på ett halvår. Jag vaknade en dag och kände att jag inte kunde ignorera min hälsa och vikt längre. 

  Läs om Lillie här

Oavsett träningsnivå, här finns något för alla

 • Itrim online är vår app för träning på egen hand. Där kan du välja mellan olika träningsnivåer och köra med eller utan redskap.

 • Utomhusträning med olika inriktning och nivåer av erfarenhet, från nybörjare och till dig som vill komma vidare med din träning.

 • Träna med PT och max åtta deltagare så utvecklas du individuellt samtidigt som du får alla positiva effekter av att träna i grupp.

 • Behöver du inspiration och tips som tar din träning till nästa nivå? Utveckla din träning tillsammans med en personliga tränare.

 • Våra nya och intelligenta träningsmaskiner gör cirkelträningen enklare, roligare och ännu mer effektiv.

 • Vår träningsfilosofi bygger därför på en grundregel, all vår träning ska vara rolig, enkel och effektiv.