Lisa 36 år

Jag kom till en punkt då jag kände att det var dags att dra i handbromsen. Undan för undan växte jag ur kläderna i min garderob och att gå runt och känna mig obekväm i min kropp begränsade mig.

Efter 12 veckor hade jag tappat 18 kilo

 • Jag är mån om mitt utseende och hälsa

  Jag heter Lisa och har varit medlem hos Itrim sedan i januari 2020. Jag hade kommit till en punkt då jag kände att det var dags att dra i handbromsen och tag i min hälsa eftersom jag under de senaste åren i en ganska jämn takt ökat i vikt. Jag är mån om mitt utseende och hälsa, tycker om att klä mig fint och så vidare. Att undan för undan växa ur kläderna i garderoben kändes så trist och att dessutom hela tiden gå omkring och känna mig obekväm i min kropp begränsade mig.

  Upplägget passade bra för mig

  Efter att ha kollat runt lite på olika alternativ fastnade jag för upplägget hos Itrim där kostupplägg kombinerades med träning och coachande samtal. Jag är lite av en antingen-eller-människa så jag valde att köra på det tuffaste kostupplägget med enbart måltidsersättningar under tolv veckor. Gissa om det gav resultat! Efter tolv veckor hade jag tappat 18 kg. Jag tyckte inte att det var speciellt jobbigt och inte alls svårt eller komplicerat, jag fick ett tydligt upplägg och maten var ju bara att vispa ihop. Lätt som en plätt och maten smakade bra. Jag följde det utan avsteg och det funkade.

  Eftersom jag fortfarande hade ett gäng kilon att gå ner övergick jag efter tolv veckor till handfast minus och ytterligare knappt tio veckor senare var jag i mål och hade totalt tappat ca 30 kg. 

 • Mitt stora stöd

  Mer än bara träning

  Nu håller jag i träningen och besöker centret minst tre gånger i veckan, fasta dagar och tider eftersom det funkar bäst för mig med rutiner. Jag har dessutom börjat springa, något som jag aldrig trodde att jag skulle uppskatta att göra. Jag har även börjat träna innebandy med ett veteran-damlag, det hade jag aldrig vågat för ett år sedan. Den här resan har verkligen fått mig att våga mer och att slippa ägna så mycket tid åt att tänka negativa saker om min kropp är så befriande!

  Det bästa med att vara medlem är den familjära stämningen, alla både personal och medlemmar är väldigt gulliga och peppande. Jag mår bra av att besöka centret, det ger mig mer än bara träning.

  Jag kan verkligen varmt rekommendera att bli medlem hos Itrim.

Letar du nya träningsrutiner?

Boka gratis träningsintroduktion
 • Jag är snart 50 år och har aldrig varit i så bra form som jag är nu

  Jag letade ett nytt träningsställe och hittade till Itrim och fick träning som var effektiv och utmanande. När jag dessutom började träna med en personlig tränare fick jag ytterligare en annan dimension av träning. Jag är snart 50 år och har aldrig varit i så bra form som jag är nu. 

  Läs om hur Sara blev medlem på Itrim

Vill du också känna på den familjära stämningen bland medlemmar och personal? Välkommen till Itrim!

 • Vi vet att våra program fungerar och att resultatet kommer att bestå. Därför erbjuder vi en viktminskningsgaranti.

 • Ditt BMI (Body Mass Index) beskriver förhållandet mellan din vikt och din längd. Räkna ut ditt BMI här.

 • Personligt stöd, insiktsfulla och utmanade frågor samt hjälp att sortera dina tankar är några av våra coachers viktigaste uppgifter.

 • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

 • Din egen motivation är avgörande för att för att nå dina mål och lyckas hålla vid en varaktig och hållbar viktminskning.