Sara 49 år

Jag letade ett nytt träningsställe och hittade till Itrim och fick träning som var effektiv och utmanande. När jag dessutom började träna med en personlig tränare fick jag ytterligare en annan dimension av träning. Jag är snart 50 år och har aldrig varit i så bra form som jag är nu. 

Jag är snart 50 år och har aldrig varit i så bra form som jag är nu

 • Resultat var över förväntan

  När jag letade ett nytt ställe att träna på hittade jag via tips från min frisör till Itrim i Uppsala i augusti 2016. Jag hade en del problem med höfterna och ville hitta en träning som kunde avhjälpa de besvären men det var också viktigt att hitta en effektiv och utmanande träning. 

  Jag började träna i cirkeln samt på några PT Small Group pass ungefär tre gånger i veckan när jag blev medlem på Itrim. Jag har alltid tränat och varit aktiv och blev positivt överraskad att Itrims träning var så effektiv. Jag tyckte att resultaten var över förväntan och blev själv förvånad över den effektiva träningen i cirkeln där man tränar hela kroppen på bara 30 minuter. 

  På Itrim stannar man länge

  Jag blev inte medlem på Itrim för någon större viktminskning men det kändes ok att gå ner fem kilo. Tillsammans med min hälsocoach såg jag över min kost och gjorde några små ändringar i den. Kombinationen med träningen och kostråden gav de resultat som jag ville.  

  Itrim är verkligen ett ställe man stannar länge på och jag känner att jag absolut inte kan sluta när resultaten av träningen fortfarande är så bra.  Jag uppskattar att varje vecka mötas av den personliga och trevliga stämningen på Itrim. På centret är stämningen familjär och välkomnade och alla hälsar när jag kommer till centret för ett av  mina pass.

 • Träna med PT är det bästa jag gjort

  Men det allra bästa som jag har gjort är att satsa på mig själv genom att investera tid och pengar på personlig träning. Jag fyller snart 50 år och att jag har aldrig varit i så bra form som jag är nu. Genom att träna med min PT får jag ytterligare en annan dimension på min träning och jättebra resultat.  

  Saras personliga tränare Daniel på Itrim i Uppsala säger att både han och Sara tycker att hennes PT-pass med honom är lika roliga och inspirerande för de båda två. Både han och Sara själv  menar att hon har nått fantastiska resultat. Daniel menar att Sara är ett jättebra exempel på att Itrim har något för alla, oavsett vilken träningsnivå man befinner sig på. Han säger vidare: ”Jag vet att Sara inspirerar många av våra andra medlemmar, de kommer ofta till mig och säger det”. 

På jakt efter utmanande och effektiv träning?

Boka gratis träningsintroduktion
 • Jag har ätit gott och gått ner i vikt

  Jag är medlem på Itrim Eriksberg och jag har gått ned 30 kilo på ett halvår. Jag vaknade en dag och kände att jag inte kunde ignorera min hälsa och vikt längre. 

  Läs om Lillie här

Oavsett träningsnivå, här finns något för alla

 • Itrim online är vår app för träning på egen hand. Där kan du välja mellan olika träningsnivåer och köra med eller utan redskap.

 • Utomhusträning med olika inriktning och nivåer av erfarenhet, från nybörjare och till dig som vill komma vidare med din träning.

 • Träna med PT och max åtta deltagare så utvecklas du individuellt samtidigt som du får alla positiva effekter av att träna i grupp.

 • Behöver du inspiration och tips som tar din träning till nästa nivå? Utveckla din träning tillsammans med en personliga tränare.

 • Våra nya och intelligenta träningsmaskiner gör cirkelträningen enklare, roligare och ännu mer effektiv.

 • Vår träningsfilosofi bygger därför på en grundregel, all vår träning ska vara rolig, enkel och effektiv.