Per-Ove 63 år

Det bästa med att vara medlem på Itrim är att det hjälper mig att behålla systematiken i träning och hälsotänk. Det ger mig alla möjligheter att träna varierande både individuellt och kollektivt.

 Jag upplevde direkt att Itrim passade mig

 • Upplägget kändes okomplicerat och varierande

  Jag har varit medlem på Itrim Brommaplan sedan december 2011. Jag hade funderat en tid på att försöka komma igång med träning och ett förändrat leverne och testade olika former och hälsoaktiviteter, dock var det inget som fungerade någon längre tid. Min sambo hade läst om Itrim och frågade om vi inte skulle pröva deras upplägg vilket vi gjorde och jag upplevde direkt att det var ett koncept som passade mig. Jag fick omgående en förtroendefull kontakt med min PT, upplägget kändes okomplicerat och varierande samt att centret låg strategiskt bra till på vägen till mitt jobb.  

  Inga problem att äta måltidsersättning

  Jag har gått ner runt 13-14 kilo totalt sett. I början åt jag Itrims måltidsersättningar och jag hade inga problem med att äta den. Jag bytte då ut de flesta av måltiderna mot Itrims produkter. Jag gissar att den blivit än bättre senaste åren. 

 • Jag uppmanar andra att testa Itrim

  Det bästa med att vara medlem på Itrim är att det hjälper mig att behålla systematiken i träning och hälsotänk. Det ger mig alla möjligheter att träna varierande både individuellt och kollektivt. Jag tränar ungefär tre gånger i veckan nu. 

  Till andra som funderar på att bli medlemmar skulle jag säga: testa! Detta är ett välkomnande, lättillgängligt och väl genomtänkt alternativ för att uppnå en sundare och hälsosammare livsföring.  Jag har fått ett rakt igenom gott bemötande och alltid mött engagerad personal under denna tid. 

 • Jag har ätit gott och gått ner i vikt

  Jag är medlem på Itrim Eriksberg och jag har gått ned 30 kilo på ett halvår. Jag vaknade en dag och kände att jag inte kunde ignorera min hälsa och vikt längre. 

  Läs om Lillie här

Oavsett träningsnivå, här finns något för alla

 • Itrim online är vår app för träning på egen hand. Där kan du välja mellan olika träningsnivåer och köra med eller utan redskap.

 • Utomhusträning med olika inriktning och nivåer av erfarenhet, från nybörjare och till dig som vill komma vidare med din träning.

 • Träna med PT och max åtta deltagare så utvecklas du individuellt samtidigt som du får alla positiva effekter av att träna i grupp.

 • Behöver du inspiration och tips som tar din träning till nästa nivå? Utveckla din träning tillsammans med en personliga tränare.

 • Våra nya och intelligenta träningsmaskiner gör cirkelträningen enklare, roligare och ännu mer effektiv.

 • Vår träningsfilosofi bygger därför på en grundregel, all vår träning ska vara rolig, enkel och effektiv.