Lotta 51 år

Jag märkte hur enormt mycket bättre jag mådde både fysiskt och mentalt. Jag kunde sluta med min blodtrycksmedicin som jag tagit i flera år. En morgon upptäckte jag att jag inte längre hade ont i ryggen när jag klev ur sängen, det kändes nästan som ett mirakel.

Mitt ryggont försvann - det var som ett mirakel

 • Jag satsade allt och tog all stöttning som fanns

  Jag var träningsmedlem på Itrim, och tränade lite sporadiskt, men så för cirka 2,5 år sen kände jag att jag behövde en ordentlig livsstilsförändring. Med ett nytt medlemskap hade jag hälsocoach, PT, och gick på gruppträffar. Jag satsade allt, tog allt hjälp och stöttning som fanns, gick ner ca 20 kg och började träna mer.

  Jag mådde mycket bättre fysiskt och mentalt

  Första tiden styrketränade jag 1-2 gånger i veckan, men det var när jag började träna lite oftare som den stora effekten kom. Jag märkte hur enormt mycket bättre jag mådde både fysiskt och mentalt. Jag kunde sluta med min blodtrycksmedicin som jag tagit i flera år. En morgon upptäckte jag att jag inte längre hade ont i ryggen när jag klev ur sängen, det kändes nästan som ett mirakel.

 • Nu vet jag, för att kroppen vet

  Nu styrketränar jag på Itrim, helst 5-6 gånger i veckan. Jag tränar med PT en gång i veckan och det är så otroligt kul och ger så mycket extra. Jag kan inte säga att jag har ett specifikt mål med min träning, det känns mer som en ständig utveckling, både styrkemässing och rent visuellt med muskler som plötsligt blir synliga. Men framförallt tränar jag för att jag mår så bra av det. Det händer något i kroppen när jag får något riktigt tungt i händerna som ska lyftas, något slås på direkt.

  Det är lite svårt att sätta ord på, och jag är ganska övertygad om att mitt gamla jag hade tyckt att jag lät outhärdligt hurtig. Jag hörde ett citat en gång: “Knowledge is a rumor until it lives in the body”, och tänkte att det beskrev hur jag känner för min förändring. Jag visste, men ändå inte. Nu vet jag, för kroppen vet.

  Till den som funderar på en livsstilsförändring vill jag säga: Vänta inte på rätt motivation. Ge inte upp! Ta hjälp! 

  Lottas PT Daniel menar att hon gjort en fantastisk resa på Itrim. Han säger att hon verkligen har utvecklat en sann fäbless för träning med skivstång och hantlar. Och att hennes träning verkligen ger fina resultat. 

 • Jag har ätit gott och gått ner i vikt

  Jag är medlem på Itrim Eriksberg och jag har gått ned 30 kilo på ett halvår. Jag vaknade en dag och kände att jag inte kunde ignorera min hälsa och vikt längre. 

  Läs om Lillie här

Oavsett träningsnivå, här finns något för alla

 • Itrim online är vår app för träning på egen hand. Där kan du välja mellan olika träningsnivåer och köra med eller utan redskap.

 • Utomhusträning med olika inriktning och nivåer av erfarenhet, från nybörjare och till dig som vill komma vidare med din träning.

 • Träna med PT och max åtta deltagare så utvecklas du individuellt samtidigt som du får alla positiva effekter av att träna i grupp.

 • Behöver du inspiration och tips som tar din träning till nästa nivå? Utveckla din träning tillsammans med en personliga tränare.

 • Våra nya och intelligenta träningsmaskiner gör cirkelträningen enklare, roligare och ännu mer effektiv.

 • Vår träningsfilosofi bygger därför på en grundregel, all vår träning ska vara rolig, enkel och effektiv.