Marie 54 år

Mitt motto blev "50 and fabulous" och precis så kände jag när min 50-årsdag kom!

Tanken om ett nytt lättare liv blev väldigt aktuell för mig

 • Jag har gått ner 22 kg under min tid på Itrim

  Jag har varit medlem på Itrim sedan oktober 2015. Jag började med ett viktmedlemskap de första två åren. Idag är jag  träningsmedlem som tränar PT-small group. 

  Min mamma gick bort när hon var 50 år och när den dagen närmades sig för mig, blev tanken på ett nytt lättare liv väldigt aktuell så jag blev medlem på Itrim. 

  Jag hade högt blodtryck och värk i rygg och knän. Min svägerska tipsade mig om Itrims kombinerade koncept med viktminskning och träning. Mitt motto blev "50 and fabulous" och precis så kände jag när min 50-årsdag kom!

  Äter enligt handflatemetoden

  Jag har gått ner 22 kg under min tid på Itrim och håller nu min vikt med +/- 2 kg. 

  Jag började min viktminskning med Itrims VLCD-soppor och smoothies och därefter har jag fortsatt kombinera smoothies och bars med vanlig mat enligt handflatemetoden.

 • Investera i dig själv och i livet

  Det bästa med att vara medlem på Itrim är att det är en härlig familjär gemenskap på centret- Även möjligheten att välja egen träning eller gruppträning är superbra. Idag tränar jag tre -fyra gånger per vecka. Jag tränar dels på egen hand i cirkeln och dels PT- small group.

  Till andra som funderar på att bli medlemmar skulle jag säga: Gör det! Investera i dig själv och i livet. Det är du värd!

  Jag är tacksam för all pepp, alla härliga pass, utmaningar och alla nya bekantskaper som jag fått hittills under min tid på Itrim. 

 • Jag har ätit gott och gått ner i vikt

  Jag är medlem på Itrim Eriksberg och jag har gått ned 30 kilo på ett halvår. Jag vaknade en dag och kände att jag inte kunde ignorera min hälsa och vikt längre. 

  Läs om Lillie här

Oavsett träningsnivå, här finns något för alla

 • Itrim online är vår app för träning på egen hand. Där kan du välja mellan olika träningsnivåer och köra med eller utan redskap.

 • Utomhusträning med olika inriktning och nivåer av erfarenhet, från nybörjare och till dig som vill komma vidare med din träning.

 • Träna med PT och max åtta deltagare så utvecklas du individuellt samtidigt som du får alla positiva effekter av att träna i grupp.

 • Behöver du inspiration och tips som tar din träning till nästa nivå? Utveckla din träning tillsammans med en personliga tränare.

 • Våra nya och intelligenta träningsmaskiner gör cirkelträningen enklare, roligare och ännu mer effektiv.

 • Vår träningsfilosofi bygger därför på en grundregel, all vår träning ska vara rolig, enkel och effektiv.