Carina

Carina har varit medlem på Itrim Eriksberg i Göteborg sedan 2019. Innan hon började så hade hon egentligen två val; Itrim alternativt en Gastric Bypass. Det blev Itrim och viktminskningsmedlemskapet med både coaching och personlig träning.

Det bästa med Itrim är helhetskonceptet

 • Carina började med en så kallad kickstart, tre veckor med Itrims kosterättningar då hon gick ned hela 14 kg! Därefter i samråd med sin hälsocoach så började hon äta vanlig mat enligt kostplanen Handfast minus.

  Kickstarten blev som ett uppvaknade kring kosten

  Kickstarten på tre veckor då man byter ut alla mål mot kostersättningar blev som ett uppvaknande för henne i att förstå hur hennes kosthållning och beteendet runt kosten var. Hon insåg att så mycket i livet kretsade kring mat; att hon ofta tänkte på mat och att äta men också att hon åt utan att ha reflekterat och funderat på varför. Hon insåg också att hon smååt ofta och att det blev mycket skräpmat. 

  Piggare, starkare och 36 kilo lättare

  Carina berättar att hon upplever att allt har varit väldigt lätt under dessa år och att hon verkligen hamnat rätt. När hon väl "hamnade" här så har aldrig varit en kamp. Hon känner sig också säker på att hon kan ta sig tillbaka om hon skulle falla ur någon gång. Den största förändringen förutom att hon gått ned 36 kg hittills är att hon ändrat sitt ätmönster, hon känner sig piggare, blivit mycket starkare och är mer rörlig.

  Extra nöjd med den personliga träningen

  Det bästa med Itrim är enligt Carina helhetskonceptet, att man träffar samma hälsocoach regelbundet och att ha en egen PT. Hon är extra nöjd med att hon lagt extra tid på personlig träning och tränar med sin PT en eller två gånger varje vecka. 

 • Jag har ätit gott och gått ner i vikt

  Jag är medlem på Itrim Eriksberg och jag har gått ned 30 kilo på ett halvår. Jag vaknade en dag och kände att jag inte kunde ignorera min hälsa och vikt längre. 

  Läs om Lillie här

Oavsett träningsnivå, här finns något för alla

 • Itrim online är vår app för träning på egen hand. Där kan du välja mellan olika träningsnivåer och köra med eller utan redskap.

 • Utomhusträning med olika inriktning och nivåer av erfarenhet, från nybörjare och till dig som vill komma vidare med din träning.

 • Träna med PT och max åtta deltagare så utvecklas du individuellt samtidigt som du får alla positiva effekter av att träna i grupp.

 • Behöver du inspiration och tips som tar din träning till nästa nivå? Utveckla din träning tillsammans med en personliga tränare.

 • Våra nya och intelligenta träningsmaskiner gör cirkelträningen enklare, roligare och ännu mer effektiv.

 • Vår träningsfilosofi bygger därför på en grundregel, all vår träning ska vara rolig, enkel och effektiv.