Christoffer 35 år

Det var en dag i juni 2012 som Christoffer bestämde sig för att göra en förändring, det var dags att ta steget att kliva in på Itrim och be om hjälp. Ett beslut som resulterade i en otrolig resa.

Min livsstil hade varit helt "kass" och jag hade noll träningsmotivation!

 • Ta i så du spricker

  I juni 2012 bestämde jag mig för att förändra mitt liv. Min livsstil var "kass" och träningsdosen 0%. Jag klev in på itrim och bad om hjälp. Första veckan i augusti startade jag igång min förändringsresa tillsammans med Itrim.

  Jag gjorde en så kallad "Kickstart" med VLCD-kostersättningar, resultaten var fantastiska. Men det var inte bara att dricka shakes och sitta på soffan, jag tränade på Itrim två till tre gånger i veckan och varvade det med 6-7 kilometers långa promenader flera gånger i veckan. 

  Jag gick ner 32 kilo och kunde springa halvmilen på 23 minuter och fick en helt ny syn på vad livet hade att ge. Jag  fortsatte att träna och röra på mig kombinerat med bra kosthållning. Jag valde allt men inte alltid. 

  Sen kom bakslaget, jag har alltid strävat efter nya utmaningar och när jag våren 2018 hade tränat stenhårt var jag i mitt livs form. Men så, den 18 maj var jag med om en arbetsplatsolycka och kunde inte träna eller göra mina ordinarie arbetsuppgifter. 

  Jag blev erbjuden att hjälpa till att implantera ett nytt system på min arbetsplats, det innebar dock 8 timmars stillasittande bakom en dator. Kilona började ticka uppåt och jag kunde inte träna med min hand. I augusti samma år blev jag sjukskriven i 7 veckor och jag föll tillbaka i gamla vanor under 1 1/2 års tid. Jag gick upp 35 kilo och mådde inte alls bra av det.

  I augusti 2020 tog jag åter igen upp kontakten med Itrim, för att göra om min resa. Nu har jag hittat tillbaka till träning och sund livsstil, har gått ner 26 kilo av de jag hade gått upp. 

  Jag skulle vilja avsluta min berättelse med några råd:
  Ta i så du spricker, utmana dig själv och rör på dig. Då finns alla möjligheter att lyckas. Fuskar man och inte gör det man ska så blir det svårt. Pannben och en massa jävlaranamma, det kommer man långt på. Våga också säga nej till vänner och familj som vill bjuda på gott och ”onyttigt” under en period. Du kommer att lyckas!

 • Jag har ätit gott och gått ner i vikt

  Jag är medlem på Itrim Eriksberg och jag har gått ned 30 kilo på ett halvår. Jag vaknade en dag och kände att jag inte kunde ignorera min hälsa och vikt längre. 

  Läs om Lillie här

Oavsett träningsnivå, här finns något för alla

 • Itrim online är vår app för träning på egen hand. Där kan du välja mellan olika träningsnivåer och köra med eller utan redskap.

 • Utomhusträning med olika inriktning och nivåer av erfarenhet, från nybörjare och till dig som vill komma vidare med din träning.

 • Träna med PT och max åtta deltagare så utvecklas du individuellt samtidigt som du får alla positiva effekter av att träna i grupp.

 • Behöver du inspiration och tips som tar din träning till nästa nivå? Utveckla din träning tillsammans med en personliga tränare.

 • Våra nya och intelligenta träningsmaskiner gör cirkelträningen enklare, roligare och ännu mer effektiv.

 • Vår träningsfilosofi bygger därför på en grundregel, all vår träning ska vara rolig, enkel och effektiv.