Andreas Norgren, Västerås Personlig Tränare & Centervärd

Varför jobbar du på Itrim? Itrims koncept är familjärt och enkelt. Det är grundstenar för att du som kund ska få de resultat du önskar. Om du har bestämt dig för att må bättre så är vår uppgift att hjälpa dig på resan genom att underlätta, stötta och ge dig rätt förutsättningar för att få till en bestående förändring. Det gör vi genom kunskap, mindre grupper och stort engagemang.

Vad är viktigt för dig? För det första så måste du bestämma dig. Du måste hitta ditt eget VARFÖR vill jag göra det här. För att nå positiva resultat som rör ditt liv och din hälsa så är det viktigt att du tar eget ansvar och besegrar omständigheterna. Jag kan bistå med kunskap, hjälp och stöd men i slutändan är det du själv som gör jobbet och som belöning är det du som mår och presterar bättre.

När du har bestämt dig så är det viktigt att göra resan så ENKEL som möjligt för att den verkligen ska bli av. Lär dig lite varje gång och ta SMÅ STEG i rätt riktning. Slutligen så ska resan vara KUL! Skratta på vägen och gör mer av det som just du tycker är kul av det som för dig framåt. NYCKLAR: Hitta ditt varför - Gör det enkelt -- Tag små steg - Ha kul!

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att äta rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.