Anna Silow, Täby Hälsocoach

Varför jobbar du på Itrim? Som coach på Itrim ges jag möjlighet att följa mina medlemmar hela vägen - från start till mål - och vi är ett starkt team som jobbar tillsammans för att alla ska utvecklas och nå sina mål, på många olika områden. Itrim har en helhetssyn på hälsa som inte bara leder till varaktiga resultat för våra medlemmar utan också gör mitt jobb varierande, utmanande och väldigt givande! 

Vad är viktigt för dig? Förutom träning så älskar jag god mat och tycker det är kul med matlagning och bakning. Jag gillar att testa nya smaker och brinner lite extra för att hitta enkla, inspirerande och hälsosamma alternativ till vardag såväl som fest! 

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att äta rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.