Carolina Hallsén, Kungsholmen Hälsocoach & Personlig Tränare

Varför jobbar du på Itrim? För att Itrim är den familjära arbetsplatsen för mig och det personliga centret för medlemmarna. Itrim står för ett långvarigt och sunt hälsotänk vilket jag lever för och förmedlar till min omgivning. Här blir alla sedda både medlemmar och kollegor. Inom centrets väggar omges man av glädje, värme och lust att få starta igång sin resa. Vi bryr oss om varandra på riktigt för vi känner alla. Det gör jobbet så fruktansvärt meningsfullt och roligt. 

Vad är viktigt för dig? Viktigt för mig är mina promenader ute i naturen. Med min hund. Varje dag går jag minst en långpromenad. Mitt sätt att få varva ner och återhämta mig. Jag älskar naturen och njuter varje gång av hur vackert det är ute oavsett väder. I skogen, vid vattnet eller på fjället. Långt ifrån bilar, blinkande ljus och övergångsställen. Antingen springer jag eller går långpromenader med hunden. Ingen musik i öronen utan bara få lyssna och andas in naturen. Frihet. Ett lugn. Bara ljudet av vind, hav och djurliv. Sen är jag tillbaka med ny härlig energi som mamma, fru och arbetskollega. 

Natur och rörelse tillsammans är något jag brinner extra mycket för. Få sporta och röra på kroppen omgiven av en vacker natur. Jag är en allätare av sport utomhus. Det blir mest löpning, vandring, slalom och längdskidåkning. Men även kajakpaddling, cykling och simning intresserar mig. Det som lockar mig mest just nu är traillöpning och vandring. Mer av det kommer jag göra i framtiden och upptäcka flera fjäll.

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att äta rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.