Catharina Holmlund, Västerås Franchisetagare

Varför jobbar du på Itrim? Vi jobbar med något som gör skillnad i människors liv. När inte vården kan hjälpa eller den egna kraften inte räcker till att få till den förändring man vill ha. Det är där Itrim finns! Finns det på riktigt något träningsställe med mer fokus på medlemmen än på Itrim?

Vad är viktigt för dig? Jag och teamet vill skapa ett center dit man vill gå av många anledningar. Träna och ha kul i ! Njuta av egen tid! Vilja att stanna lite längre…. Jag älskar att vara aktiv med mina barn ute i naturen där de stora upplevelserna finns. Storm på havet eller i fjällen! Isvaksbad! Fart! Kämparanda och såklart att njuta av god mat med bästa vännerna.

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att äta rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.