Daniel Schou, Uppsala Personlig Tränare

Varför jobbar du på Itrim? Jag älskar mitt jobb! Jag har världens absolut bästa kollegor. Jag upplever mig få fullt utlopp för min personlighet, vilket är en oerhörd lyx på ett arbete. Jag kan ta med mig mina personliga intressen till jobbet. Det jag brinner för på min fritid - träning och hälsa - har jag på Itrim möjlighet att fortsätta brinna för även i mitt arbete.

Vad är viktigt för dig? Det fantastiska faktumet att inte ens vår kropp är ödesbestämd; om vi vill kan vi behandla den som ett konstverk och forma den efter vår egen önskan. Jag älskar muskelbyggande av denna anledning: hantlarna och skivstängerna är instrument som tillåter oss att mejsla vår kropp så som vi vill ha den. I gymmet är vi dirigenterna och våra kroppar är orkestern. Som PT känner jag stor glädje när min entusiasm för gymmets alla möjligheter griper tag även i den jag tränar. Det är fantastiskt att få ta del av glädjen hos en tränande som lyckas nå sina mål. Det är stort att få vara med när de axlar rollen som sin egen kropps skulptör och inser vilka möjligheter som finns.

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att äta rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.