Elli Ökten, Kungsholmen Personlig Tränare

Varför jobbar du på Itrim? Därför att jag stöttar deras koncept som backas av vetenskap och forskning/helhetstänk men också för att jag tror att den intima atmosfären på centret bidrar till en ökad gemenskap, vilket gör att hela arbetet känns mer meningsfullt! Jag motiveras av att inspirera andra människor till en förbättrad hälsa och livskvalitet - att få se individen utvecklas på flera plan ökar min entusiasm ytterligare. 

Vad är viktigt för dig? För mig är det viktigt att hela tiden sträva efter en hållbar livskvalitet, vad gällande fysisk såväl som psykisk hälsa och allting däremellan. Jag tror att det är viktigt att vara självmedveten på olika plan och arbetar ständigt med att utveckla mig själv inom flera områden och gillar att lära mig nya saker. På fritiden nördar jag mig gärna in i ämnen som psykologi & medicin/hälsa. Viktigt är det också att ha kul - att få dansa och släppa loss till bra musik är någonting som ger mig energi och får mig på extra bra humör!

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att äta rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.