Ellinor Rinaldo, Sveavägen Franchisetagare

Varför jobbar du på Itrim? För mig känns det grymt bra att jag har förmånen att få jobba med något som känns så viktigt, roligt och värdefullt. Och precis så känner jag i det jobb jag gör på Itrim, tillsammans med vårt fantastiska team och våra medlemmar – varje dag!

Vad är viktigt för dig? Förutom att mina nära och kära har hälsan (såklart!) är det att själv trivas och ha glädje i min vardag, att liksom känna tillfredställelse i det lilla. Det kan vara i allt som att till exempel måla om hemma till att få det djupa samtalet i bilen med sonen på väg till träning. Också att få spela pingis förstås, det är det absolut roligaste jag vet!

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att äta rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.