Emma Höglund, Sveavägen Hälsocoach & Personlig Tränare

Varför jobbar du på Itrim? Itrim har ett så härligt helhetsfokus och kan det finnas något bättre och viktigare än att få hjälpa, stötta och peppa människor till hälsosammare levnadsvanor? Jag tror inte det. Dessutom är det ett fantastiskt gäng som finns här, både medlemmar och personal. Det gör jobbet så roligt!

Vad är viktigt för dig? Att ta mig tiden att göra sånt jag blir glad av! Små pauser i vardagen. För min del kan det handla om att läsa en bok, laga en god middag, träffa vänner eller att se till att planera in min egen träning. Jag hittade en kärlek till kampsport i sena tonåren och är dessutom ett stort musikalfan, så få saker gör mig så glad som dra på taekwondodräkten eller när lamporna släcks i en teatersalong!

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att äta rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.