Eva Kläppe, Västerås Centervärd

Varför jobbar du på Itrim? Det är en arbetsplats jag blir glad av. Alla möten med människor ger positiv energi. Det är en förmån att få vara med på medlemmarnas resa mot ett bättre mående och att få jobba för en bättre folkhälsa. Jag vill vara där och peppa och uppmuntra till att hela tiden ta små steg framåt. 

Vad är viktigt för dig? Det är viktigt att se helheten, för kropp och själ hänger ihop. Kost och träning men även återhämtning balans i livet betyder mycket. Det gäller att se hela människan för att kunna uppnå bättre hälsa. Jag är utbildad stresspedagog, massör och hälsoinspiratör och gillar att vara ute i naturen. Både för att vandra och för att njuta av lugnet. Ett fartfyllt träningspass eller gymmet är härligt det också. Variationen tycker jag är viktig för att verkligen hitta rörelseglädjen och för att träningen ska bli hållbar i längden.  

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.