Frida Elmertoft, Liljeholmen Personlig Tränare

Varför jobbar du på Itrim? Itrim ser människan ur ett helhetsbild och jobbar med alla områden för att nå bättre hälsa, och det är ett vinnande koncept som jag tror på till 100%!

Vad är viktigt för dig? För mig är det viktigt att hitta något som man tycker är roligt! Självklart kan inte alla pass vara roliga och vissa bara måste man genomföra. Men att år in och år ut tvinga sig till något man inte tycker är kul att utföra, kommer tära mer psykiskt än det ger fysiskt. Jag älskar att träna Crossfit där jag får utmana mig själv varje pass, i allt från löpning och tyngdlyftning till handstående och pull ups. Det roligaste är variationen av övningar, vilket ofta speglar mina pass med klienter!

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.