Gabriela Astudillo, Täby Personlig Tränare

Varför jobbar du på Itrim? För att jag är övertygad om att Itrims koncept är en framgångsfaktor till ett friskare och hälsosammare liv. Genom att kombinera både de fysiska och det psykiska så kan jag tillsammans med medlemmen skapa bra förutsättningar för en balanserad och hälsosammare livsstil som håller på sikt. 

Vad är viktigt för dig?För mig är det viktigt att, för mig själv och andra, förstå att jag/du verkligen kan göra skillnad. Vi kan alltid påverka vår situation eller vår inställning till en viss situation. Denna känsla kan verkligen underlätta vår väg till en balanserad och hälsosam livsstil. Det är viktigt!

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att äta rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.