Josefine Fjällid, Södermalm Hälsocoach & Personlig Tränare

Varför jobbar du på Itrim? Jag jobbar på itrim för att jag brinner för att hjälpa andra människor till en bättre hälsa och välmående som varar över en livsstid.

Vad är viktigt för dig? Jag brukar säga att livet är till för att levas och för mig innebär det att få skratta med vänner, vara kreativ i köket, gå på upptäcksfärd i naturen, resa för att se olika miljöer och kulturer. Min nyfikenhet till att prova nya saker har lett till att jag i vuxen ålder börjat stå och gå på händer, spelar beachvolleyboll och dansar på dansskola. Jag älskar dessutom känslan av att känna mig stark och fylld med energi och det är där styrketräningen är en så viktig del i mitt liv.

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att äta rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.