Josefine Höök, Brommaplan Personlig Tränare

Varför jobbar du på Itrim? Itrim bryr sig om sina medlemmar och ser kvalité över kvantitet på ett sätt jag inte upplevt någon annanstans. Det gör det lätt för mig som PT att jobba med det jag älskar - att motivera, engagera och hjälpa andra att utvecklas, samtidigt som jag är omringad av fantastiska medlemmar och kollegor. 

Vad är viktigt för dig? Det som är viktigt för mig är min familj, vänner och träning. Det bästa är när man kan kombinera allt! Jag älskar att träna med mina vänner och min familj. Jag är en löpare i grunden men älskar även att lyfta tungt och köra roliga HIIT pass. Självklart gillar jag även att ta det lugnt i min ibland hektiska vardag, då kan det bli tex bakning eller en härlig vinkväll. 

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att äta rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.