Julia Liv Walerych Konceptansvarig

Varför jobbar du på Itrim? För Itrim erbjuder ett unikt koncept med mat, träning och motivation som bygger på vetenskaplig evidens. Sedan så gillar jag att arbeta i ett företag där alla tillsammans brinner för sitt arbete och att få hjälpa till med medlemmarnas hälsa och framgång. 

Vad är viktigt för dig? Jag tycker det är viktigt att jobba för att alla skall få hitta "sin grej", det som du tycker du mår bra av och som passar i ditt liv. Att inte försöka att efterlikna någon annan. För mig är såklart allt som har med hälsa och välmående viktigt och där lägger jag själv in familj, kärlek, sömn, fysisk aktivitet och mat! Andra saker som är viktigt är att sikta högt, det får mig drivas och utvecklas framåt! Och ha himla kul på vägen dit! 

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att äta rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.