Kim Rindehed, Farsta Hälsocoach & Personlig Tränare

Varför jobbar du på Itrim? Jag brinner för träning och hälsa, och då framförallt kvinnors hälsa. Jag älskar att få människor att trivas i sin kropp och upptäcka tjusningen med styrketräning med alla dess fördelar. Mitt mål är att du ska tycka det är kul att träna och känna att du får resultat, att du blir starkare och rörligare och höjer din livskvalitet. Jag känner att det finns en känsla av gemenskap hos Itrim där både personal och medlem tillsammans jobbar mot ett gemensamt mål.

Vad är viktigt för dig? Att älska sig själv. Det är när vi kan uppskatta oss själva som vi är, som vi kan börja se möjligheterna till utveckling. Att ha en balans mellan arbete och vila. Njuta av livet så mycket som möjligt och våga att prova på nya saker. Som Pippi säger ”Det har jag aldrig provat förut, så det klarar jag helt säkert!”

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att äta rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.