Love Gårdheim, Sveavägen Hälsocoach & Personlig Tränare

Varför jobbar du på Itrim? För att göra världens invånare mer hälsosamma! Jag tror helhjärtat på Itrims helhetstänk inom hälsa och träning! Och för att få möjligheten att vara med på klienter på deras olika resor – det förgyller min vardag!

Vad är viktigt för dig? Att varje dag ta små steg mot att bli en bättre människa! Genom att göra obekväma och utmanande saker i vardagen som t.ex. träna, ta kallduschar eller ge en komplimang till någon jag inte känner, så känner jag alltid att jag utvecklas i rätt riktning. För mig är målet resan och resan är målet så jag kommer alltid att jaga mot att bli en bättre version av mig själv. 

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att äta rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.