Malin Brundin, Sickla Hälsocoach & Personlig Tränare

Varför jobbar du på Itrim? På Itrim får alla komma som de är och vi är alla här för att må bättre! Både personal och medlemmar är med och skapar den familjära och peppande stämningen som alltid finns här. Jag som tidigare medlem vill fortsätta att bidra med detta och få de som är här att känna sig lika välkommen som jag alltid har gjort!

Vad är viktigt för dig? Viktigt för mig är att försöka se lösningar istället för problem. Att träna får mig alltid att känna mig bra och stark och mer sugen på att ta mig an det jag har framför mig. Aldrig är jag så nöjd och positiv som efter ett härligt träningspass! Mitt mål är att andra ska hitta den känslan!

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att äta rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.