Malin Halldinger, Brommaplan Hälsocoach

Varför jobbar du på Itrim? Jag jobbar på Itrim för att det finns ett holistiskt synsätt här. Vi kan erbjuda olika typer av träning och kost men framförallt också få det hållbart med hjälp av coachning och föreläsningar. Känns fint att få följa medlemmarna på deras resor. Att Itrim också värdesätter återhämtning och stresshantering är viktigt för mig som är stresspedagog. 

Vad är viktigt för dig? Familj, vänner, god mat, humor och träning är väldigt viktigt för mig. Därför är också balans i livet en prioritering för mig. Älskar att hitta på olika sorters aktiviteter men också att unna mig det jag känner för. Kör gärna tuffa HIIT-pass och värdesätter även långpromenader i skogen för att få återhämtning. Har alltid brunnit extra för att vägleda människor till en bättre hälsa och att hjälpa andra att hitta sina guldkorn i vardagen!

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att äta rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.