Maria Ekberg, Sollentuna Hälsocoach & Personlig Tränare

Varför jobbar du på Itrim? Itrims helhetssyn på hälsa är något som tilltalar mig väldigt mycket. Jag tror 100% på att se hela människan och möta våra medlemmar precis där de är just idag. På Itrim är det en personlig kontakt med alla medlemmar vilket är väldigt trevligt och ger ett stort mervärde både för medlemmar och för oss som arbetar på centret. Att vi får vara med i den personliga resan i tex en livsstilsförändring ger enormt mycket perspektiv, glädje och energi. Man måste våga lita på processen och vägen framåt. Vi som arbetar på Itrim får vara med i den här processen och både utmana, peppa och i vissa fall bromsa. Det är fantastiskt!

Vad är viktigt för dig? Personligen tycker jag att hälsa och välmående är det viktigaste som finns. Balans genom livet är viktigt för mig, att ta hand om både kropp och knopp, våga gasa och våga bromsa. För mig är det fysisk aktivitet och frisk luft som både ger mig energi och återhämtning. Jag tillbringar mycket av min fritid med min familj och mina vänner, oftast i någon form av träningskläder. Jag har en stark förkärlek till allt som kan klassas som långdistans, både när det kommer till Öppet vattensimning, löpning eller cykel, och sporter som Swimrun och triathlon uppskattas hos mig! Att uppleva känslan att vara ett med naturen är underbart. Man ska se till att uppskatta livets resa, ha kul på vägen, hitta det som ger energi och även lyssna inåt. 

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att äta rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.