Maya Salmikivi, Uppsala Hälsocoach & Personlig Tränare

Varför jobbar du på Itrim? Jag jobbar på Itrim för jag älskar den familjära känslan som finns här. Här får jag möjligheten att skapa goda relationer till medlemmarna samtidigt som jag får använda mina kunskaper till att coacha dem mot hälsosamma vanor. Detta är något jag verkligen brinner för och det är ett otroligt givande jobb. 

Vad är viktigt för dig? För mig är det viktigt att se hälsa ur ett helhetsperspektiv. Maten har exempelvis ett större syfte än bara näringen. När man förstår att mat, träning och hälsa är komplext blir det lättare att hålla en hälsosam livsstil utan restriktioner. Det handlar om vad du gör de flesta dagarna, inte någon enskilda dag. Förbud, skuld och skam hör inte heller hemma på tallriken.

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att äta rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.