Mikaela Kristofersson, Brommaplan Hälsocoach

Varför jobbar du på Itrim? Jag jobbar på Itrim för att här finns allt under samma tak -  träning, kost och coaching, vilket alla kan behöva hjälp med på ett eller annat sätt. Jag tycker om att jobba med människor och kunna leda de till sina bästa jag, både mentalt och fysiskt. På Itrim Brommaplan har vi en god och trygg relation till våra medlemmar, där alla är välkomna. Vi är ett fantastiskt team som arbetar tillsammans och stärker varandra utifrån våra olika erfarenheter.

Vad är viktigt för dig? Jag älskar konditionsträning, framförallt tennis och långdistanslöpning. Den skönaste stunden på dagen är när jag sätter på min mest peppande musik i hörlurarna och tar en löprunda ute i naturen. Det är en viktig egentid för mig, att få koppla bort vardagen för ett tag, som sedan också ger mig energi. En dröm är att en dag få springa New York Marathon.  

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att äta rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.