Rebecca Vesslen, Sollentuna Hälsocoach & Personlig Tränare

(Föräldraledig)

Varför jobbar du på Itrim? Hälsa och välmående är något som kräver mer än bara träning. Vi behöver en balans inom kost, träning och dessutom synen på oss själva, alltså ett psyke som mår bra. Det är därför jag jobbar på Itrim för att här läggs det vikt på alla dessa parametrar som får en människa att må som bäst. Just att vi inte får glömma helheten och att alla mår bra av olika saker och det är Itrim väldigt duktiga på att omfamna.

Vad är viktigt för dig? För mig är helhetshälsan otroligt viktig! Vi har bara en kropp och den behöver vi ta hand om med ett långsiktigt tänk. Både kropp och knopp behöver få omtanke och kärlek för att man ska må bra. Så ge mig en bok om psykologi/beteendevetenskap eller utmana mig i gymmet i allt från styrkelyft till rörlighetsövningar så kommer jag lysa som en sol!

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att äta rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.