Tess Ellaway Försäljnings- och operativ chef Itrim Sverige

Varför jobbar du på Itrim? En av de stora drivkrafterna hos mig är att få hjälpa och inspirera medmänniskor och kollegor till att nå mål samt att må bra. Min filosofi är att vi ska ta vara på livet medan vi lever! Så, att få arbeta på Itrim där vår värdegrund ligger i linje med detta, samt att jag dagligen får arbeta för att hjälpa människor till ett lättare & friskare liv - gör att Itrim är en fantastisk arbetsplats för mig, där jag känner att jag gör skillnad.

Vad är viktigt för dig? Insikten till att den energi vi ger ut, smittar av sig på andra. Vi alla behöver hitta vår balans i livet, och vi hittar den ofta lite lättare när vi har rätt människor och sammanhang omkring oss. Att vi tar hjälp när det behövs för att få motivation & inspiration, så vi kan leva vårt liv på det sätt vi önskar. Livet är kort – så lev det välmående!

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att äta rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.