Therese Åbonde, Västerås Hälsocoach & Centervärd

Varför jobbar du på Itrim? Därför att jag älskar att möta människor! Att få hjälpa till med att motivera och coacha för att se individer växa och lyckas bli sitt bästa jag. På Itrim leder jag yogaklasser, vilket hjälper mina deltagare till kroppskännedom, acceptans och stresshantering. Det är en viktig del i dagens prestationsinriktade samhälle och på väg mot en bättre hälsa, oavsett om det handlar om träning, jobb eller viktminskning. 

Vad är viktigt för dig? Jag är utbildad stresspedagog och för mig är det viktigt med balans i livet. Jag gillar att vandra i naturen, men älskar också en kopp kaffe i lugn och ro framför brasan. Yogan är mitt vattenhål, men jag behöver också min fysiska träning för att må bra. Jag tror att det är positivt med kontraster. Det får mig att uppskatta livet. 

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att äta rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.