En personlig hälsocoach hjälper dig att minska vikten

På Itrim får du en personlig coach som hjälper dig att nå dina mål, oavsett om det handlar om att gå ner i vikt eller skaffa nya, sunda mat- och träningsvanor. Det är det som gör hela skillnaden. Vill du veta varför? Fortsätt läsa.

Viktminskning är sällan något man klarar av på egen hand. Speciellt inte över lång tid. De flesta återgår till gamla vanor efter bara ett par månader. Nya vanor tar lång tid att skapa (tänk bara hur lång tid det har tagit dig att skapa dina nuvarande vanor). Det bästa sättet att lyckas nå sina mål är att ta hjälp. Med våra hälsocoacher kommer du få den hjälp du behöver. De driver på dig när det behövs, peppar dig när du känner dig låg, och ger dig ork när du inte har det själv.

Du kommer klara det - med lite hjälp av oss

Nästa år vid den här tiden skulle du kunna vara väldigt mycket lättare - och dessutom ha full kontroll över dina mat- och träningsvanor. Du kanske till och med kommer att tycka att träning är det bästa som finns? Hur vet vi det? Vi har hjälpt tusentals människor i din situation, och allt pekar på att även du kommer att klara av det. Styrkan finns i dig, vi hjälper dig bara att plocka fram den.

Man kan förenklat säga att vår coaching bygger på principen hjälp till självhjälp. Efter 15 år har vi överväldigande bevis för att aktivt coachande är klart mer effektivt än traditionell rådgivning när det kommer til att ta våra medlemmar i mål.

 

Sortera, prioritera och utmana

En coach har till uppgift att lyssna uppmärksamt både på det som sägs och det som inte sägs. Att ställa frågor som leder till insikt, hjälpa dig att sortera dina tankar och att återkoppla och utmana dig. Allt för att du ska nå i mål med det du vill.

Tillsammans tar ni avstamp i ditt nuläge och tar sikte på det du önskar uppnå, t ex att gå ner 15 kg i vikt, klara av att springa en halvmara eller få bukt med en stressad livssituation. Ni gör tillsammans upp en handlingsplan, kartlägger eventuella hinder och identifierar vad du behöver för att ta dig över dem. En coach kan utmana dig att tänka i nya banor och se saker ur andra perspektiv än du kanske vanligtvis gör. Då kan det som verkade omöjligt helt plötsligt kännas uppnåeligt.

 

Det viktigaste är att du kommer igång - så här gör du

Det första steget är att boka en tid för en kostnadsfri hälsoanalys. Det kan du göra genom att fylla i formuläret på den här sidan. Sen är du igång!

Under en timme kartlägger du tillsammans med din hälsocoach ditt nuläge: din aktuella hälsostatus och dina vanor vad gäller mat och träning. På hälsoanalysen sätter ni också dina personliga mål, vad just du vill åstadkomma med din tid på Itrim och hur du ska nå dina mål. Våra hälsocoacher är välutbildade och har ofta lång erfarenhet när det gäller att hjälpa människor att varaktigt förändra sin livsstil.

Som medlem på Itrim träffar du regelbundet din hälsocoach för att följa upp hur det går. Då följer ni upp den mätning som gjordes vid den inledande hälsoanalysen (vikt, fettprocent, midjemått och blodtryck), samt de vanor du bestämt dig för att ändra på när det gäller mat och träning. Ni sätter tillsammans upp nya, specifika, mål för den kommande perioden, och diskuterar strategier för att komma förbi de utmaningar som dykt upp längs vägen.

Välkommen!

 

Sök på din adress eller postnummer till vänster eller välj Itrim-center i listan till höger.

eller

Sök adress ovan eller välj i listan nedan.

Fyll i dina kontaktuppgifter

Vad vill du väga?

Starta med att räkna ut ditt BMI här