Grattis till ett klokt beslut

Du har tagit första steget mot ett lättare och friskare liv. Under 20 år har vi hjälpt mer än 100 000 människor att nå sina mål och nu är det din tur. Vi hör av oss inom kort för bokning av din hälsocheck. 

Vi förändrar liv

Varje medlem har sin unika historia och skäl till varför de börjat sin hälsoresa. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

Följ Annelie under ett år med Itrim 

I december efterlyste vi en person redo att förändra sin livsstil en gång för alla under ”Ett år med Itrim”. Valet föll på Annelie Fitger, 40 år från Tullinge. Tre månader in i sin resa hade hon gått ner 20 kg. Nu fortsätter hon mot målet att känna sig friskare, starkare, piggare och sundare.

Följ Annelie här

Lyssna på Annelie i Itrimpodden

Itrimpodden är en podd för ett lättare och friskare liv. Vi pratar om forskning, träning, motivation och återhämtning med spännande gäster. Nedan tipsar vi om särskilt omtyckta avsnitt. 

Itrims koncept handlar om att ge dig ett personligt stöd i att förändra dina levnadsvanor. Vår metod bygger på tre enkla steg:

  • Snabb viktnedgång
  • Etablera nya vanor
  • Viktstabilisering
  • Din egen motivation är avgörande för att för att nå dina mål och lyckas hålla vid en varaktig och hållbar viktminskning.

  • Personligt stöd, insiktsfulla och utmanade frågor samt hjälp att sortera dina tankar är några av våra coachers viktigaste uppgifter.

  • Vår träningsfilosofi bygger därför på en grundregel, all vår träning ska vara rolig, enkel och effektiv.