Öppettider

Måndag 07.00-20.00
Tisdag 07.00-20.00
Onsdag 07.00-20.00
Torsdag 07.00-20.00
Fredag 07.00-18.00
Lördag Stängt
Söndag 09.00-13.00

Hitta till oss

Hospitalsgatan 24
611 32 Nyköping

0155-28 28 16

Börja redan idag!

Vi erbjuder dig en kostnadsfri första rådgivning då vi presenterar Itrims metod och de olika alternativ som finns, för att hitta ett upplägg som passar just dig.

Kontakta oss så bokar vi in en tid som passar dig. Anmäl ditt intresse här till höger eller kontakta oss på 0155-28 28 16 eller nykoping@itrim.se. Vi hörs!

Välkommen till Itrim Nyköping!

Du kan inte motionera dig till bra matvanor och enbart träning räcker inte om du vill gå ner i vikt. Att bara prata om att du vill leva mer hälsosamt får dig heller inte att nå dina mål. Hos oss får du en personlig hälsocoach som hjälper dig med alla delarna. Utifrån dina förutsättningar hittar vi tillsammans en hållbar lösning som passar just dig. Idag är en bra dag att ta första steget mot ditt mål! Varmt välkomna önskar Karin, Carolin, Emma, Maria, Helén och Hanna

Gratis första rådgivning

Du kan börja redan idag, kontakta oss så sätter vi igång! Använd kontaktformuläret här på sidan, kontakta oss på 0155-28 28 16 eller nykoping@itrim.se.


Fri provtränings-vecka

Vill du prova på vår träning innan du bestämmer dig? Vi håller träningsintroduktioner där vi går igenom vår träning och sen får du träna fritt hos oss i en vecka. Välkommen att boka din plats.


Träna med oss i cirkeln!

Vi har ofta ledarledda pass i cirkeln, där vi peppar och utmanar varandra. Du hittar tiderna på anslagstavlan på centret.


Har du ett FAR*-recept?

Har du fått ett recept av läkaren att du behöver träna så är du hjärtligt välkommen till oss i Nyköping. Vi hjälper dig hela vägen, från introduktion av maskiner till hur du ska jobba vidare framöver. Visa ditt recept så får du rabatt! *Fysisk aktivitet på recept


Hur mår du och dina kolleger?

Ring oss och boka en tid då vi kan komma och föreläsa om hur vi kan göra livet lättare med bra mat, rolig och effektiv träning samt inspirerande motivation. Friskvårdsbidraget går alldeles utmärkt att använda hos oss.