Nu är det din tur

1 januari 2023 blev Annelie medlem på Itrim. Hon tog beslutet när hon inte längre kände igen sig själv i spegeln. Ett halvår senare har hon gått ner 20 kilo och känner sig starkare och piggare än på länge. Inspireras av Annelies historia.

Under ett par år hade hon tänkt att hon borde men nu var hon redo och kände att det var dags att prioritera sig själv. Kläderna satt inte snyggt, hon kände sig trött och ville kunna sova gott för att ha energi på dagarna till att vara med sina barn. - Om jag hade vetat hur enkelt det var hade jag börjat för länge sen, säger hon.

Annelie började sin resa med kostplanen "Itrim Snabbt" som innebär att du helt ersätter din vanliga mat med kostersättningar under en begränsad period. Annelie uppskattade enkelheten. - Det är färdigplanerat och jag behöver inte tänka på vad jag ska äta, säger hon.

Nu har hon återgått till att äta vanlig mat. Det förde med sig viss oro över att halka tillbaka till gamla vanor. Men tiden på kostersättningar blev en nystart och nu tänker hon annorlunda kring vad hon äter och planerar bättre så suget efter onyttigheter inte hinner komma. - Jag har fått jättemycket hjälp av min Hälsocoach Malin, hon har gett mig tips på hur jag kan tänka kring kosten. Jag har verkligen förändrat mitt ätbeteende i grunden under den här resan, säger Annelie. 

- Som ny medlem kan du förvänta dig att bli väl mottagen och få personlig och anpassad hjälp. Främsta skälet till att bli medlem är såklart att du är värd det. Du är värd att få pepp, stöd, hjälp och att få prioritera dig själv, säger Annelie.

Boka en gratis timme för din hälsa