Itrim Balance för företag

Itrim balance är en forskningsbaserad kurs om återhämtning. Deltagarna får en blandning av teori och praktiska övningar för bättre balans i vardagen såväl på arbetsplatsen som i privatlivet. Kursen fungerar för hela företag, specifika arbetsgrupper eller en enskild medarbetare.     

 • Smakprov för företag!

  Välkommen på en kostnadsfri lunchföreläsning där vi bjuder på ett smakprov från kursen samt ger möjlighet ställa frågor om kursen. Välj det datum som passar dig och mejla din anmälan till Julia. Föreläsningen sker digitalt.

  Fredagen den 11 mars klockan 12.00-12.30

  Anmäl dig till Julia

 • Medarbetare som mår bra presterar bättre!

  På Itrim Balance-kursen får deltagarna lära sig mer om stress på arbetsplatsen och livet och dess påverkan på såväl hälsan som prestationen.  Individen och arbetsgruppen lär sig om hur de kan jobba med återhämtning som vila och sömn men också om aktiviteter under arbetsdagen som ger energi. Vi tränar oss i mindfulness och medarbetarna får verktyg hur de kan leda sig själv på ett hållbart och balanserat sätt. Itrim Balance kan vara en start till att medvetandegöra stressfaktorer till vidare arbete med arbetsmiljön.

 • När/var/hur - ni väljer!

  Vår rekommendation är att sprida de åtta kurstillfällena under en längre period men självklart finns det möjlighet att anpassa efter era behov. Teorin och övningarna går lika bra att köra digitalt som hos er eller i våra lokaler.

 • Åtta tillfällen med teori och praktiska övningar

  1. Att överleva livspusslet

  2. Andningen - vår superkraft

  3. Glöm inte pausen!

  4. Nyfikenhet och flow

  5. Hitta din livskraft

  6. Att acceptera och släppa taget

  7. Balance i vardagen

  8. I den bästa av världar

 • Medarbetare som mår bra presterar bättre!

  Ingela Borgestig har varit med och tagit fram Itrim Balance. I en artikel i branschtidningen Sweaty Business berättar hon mer om bakgrunden till initiativet. Vi vet alla att medarbetare som mår bra presterar bättre, säger Ingela. Hon tycker att Itrim Balance skapar förutsättningar för företag att på ett tydligt sätt visa att de tar hand om sina medarbetares hälsa ett steg längre än subventionerade träningskort. Resultatet blir också högst påtagligt och ett verktyg för såväl ledare som arbetsgrupp och individ.

  Läs artikeln i Sweaty Business

 • För bättre resultat och större välmående är det klokt att minska på stress och vara i mental balans.

 • För att säkerställa kvaliteten på Itrims tjänster finns därför ett expertråd bestående av oberoende medicinska forskare.

 • Många arbetsgivare erbjuder skattefria personalförmåner kopplade till hälsa och friskvård. Så här använder du ditt friskvårdsbidrag hos oss