Maria Hultgren, Liljeholmen Hälsocoach & Personlig Tränare

Varför jobbar du på Itrim? Jag tycker om det personliga mötet och jag har en helhetssyn på hälsa, precis som Itrim!

Vad är viktigt för dig? För mig är en god hälsa betydelsefullt och jag vill känna mig stark både fysiskt och mentalt, för att må bra och för att få ut det bästa av varje dag. Jag älskar att vara ute i naturen; traska över stock och sten, titta på allt vackert och andas frisk luft - det gör gott för kropp och knopp. En träningsform som jag brinner lite extra för är löpning. Med löpningen kan jag både koppla av och utmana mig själv. Den ger mig frihetskänsla och glädje! 

I min roll som hälsocoach och PT får jag möjlighet att bidra till en positiv förändring, uppmuntra till att göra bra val för en god hälsa och hjälpa människor att hitta egna verktyg som leder till välmående. Jag motiveras av att få vara med på en resa och att se en annan människa utvecklas, nå sitt mål och må bra.

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att äta rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.