Ning Zhou, Sollentuna Hälsocoach & Personlig Tränare

Varför jobbar du på Itrim? Här på Itrim Sollentuna bygger vi personliga relationer med medlemmarna på ett sätt jag inte varit med om tidigare. Vi har regelbundna samtal med våra medlemmar och följer dom genom deras hälsoresa i både träning, kost och livsstilsförändringar. Det är även hög kompetens på alla som jobbar här och vårat koncept är forskningsbaserat. Ett gym som inte bara är ett gym helt enkelt. 

Vad är viktigt för dig? Det som är allra viktigast för mig är min familj och att få må bra! Det som får mig att må som allra bäst är att vara ute i naturen. En träningsform som jag brinner lite extra för är löpning, med löpningen kan jag både koppla av och utmana mig själv. Den ger mig frihetskänsla och glädje! 

I min roll som hälsocoach och PT får jag möjlighet att bidra till en positiv förändring, uppmuntra till att göra bra val för en god hälsa och hjälpa människor att hitta egna verktyg som leder till välmående. Jag motiveras av att få vara med på en resa och att se en annan människa utvecklas, nå sina mål och må bra.

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att äta rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.