Sofie Olsson, Liljeholmen Personlig Tränare

Varför jobbar du på Itrim? Jag tror på helhetstänket. Det finns inga "quick fix" för hälsa och välmående utan det hänger på vilken livsstil man har. Det kan vara väldigt svårt att bryta beteendemönster och därför livsstil. Då har Itrim verktygen för detta på ett väldigt enkelt, strukturerat och professionellt sätt.

Vad är viktigt för dig? För mig är det viktigt att inte stagnera utan att försöka utvecklas både fysiskt och psykiskt då det hänger ihop. Utveckling hänger även ihop med ens välmående. Därför känns det viktigt för mig att våga gå utanför min "comfort zone" och vara nyfiken!

Detta vill jag även hjälpa andra med och det är därför jag har valt att jobba som personlig tränare. Som PT är jag lyhörd och påhittig. Jag ser varje individ och anpassar träningen därefter. Ett stort fokus för mig är att inte stirra sig blind på siffror utan att bygga en stabil grund för hållbar utveckling och funktion i längden. Jag tror på variation i träningen för att fungera så bra som möjligt. Att kombinera styrka, kondition och rörlighet. Därför kan jag erbjuda de som tränar med mig att hitta vad just de behöver och inspirationen för att komma igång, nå sina mål eller ta sin träning till en annan nivå.

  • Det finns fler än ett sätt att gå ner i vikt men bara ett sätt att behålla den nya vikten och det är nya vanor.

  • Efter en större livsstilsförändring vill många dela med sig av sina erfarenheter. Låt dig inspireras av våra medlemmars egna berättelser.

  • I vår webbutik kan du handla kostersättning, mellanmål och annat som hjälper dig att gå ner eller att behålla din nya vikt.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.

  • Att äta rätt ska vara lätt och gott. Här bjuder vi på inspiration och recept som gör gott både för kropp och själ.

  • Om vi har tid och möjlighet att göra vad vi vill och det vi känner är viktigt, upplever vi en större känsla av kontroll och situationen blir på så vis mer stimulerande och positiv.