• Vi kan garantera att du går ned i vikt. Här är vårt löfte till dig.

    Med Itrim har du allt att vinna och inget att förlora. Förutom de kilon du vill bli av med förstås. Det kan vi garantera: Vi lovar nämligen att du som följer vår metod går ner minst 7 kilo eller når ett BMI under 25 efter ett år! Annars får du pengarna tilbaka.

  • 8 av 10 av våra medlemmar behåller vikten över ett år

    De första 12 veckorna med Itrim ger ofta snabbt resultat. De flesta av våra medlemmar tappar mellan 10-30 kilo under den här perioden. Men att gå ner mycket i vikt snabbt brukar sällan räcka för ett varaktigt resultat – och det är här vår metod kommer in. 8 av 10 av våra medlemmar behåller sin nya vikt ett år efter viktminskningen.

  • Säg upp ditt medlemskap när som helst.

    Itrim är för dig som verkligen bestämt dig. Vi är världsledande på viktminskning med en trygg metod som verkligen fungerar. Därför kan du också välja alla våra medlemskap utan bindningstid – och säga upp det när som helst. Resten är upp till dig.

Välkommen till Itrim Malmö Triangeln!

Ordinarie öppettider

Måndag 07.00-20.00
Tisdag 07.00-20.00
Onsdag 07.00-20.00
Torsdag 07.00-20.00
Fredag 07.00-18.00
Lördag 09.00-14.00
Söndag 09.00-14.00

Hitta till oss

Föreningsgatan 6c
211 44 Malmö

040-10 40 50

Facebook

Gilla Itrim Triangeln på Facebook så missar du ingenting!

Börja redan idag!

Vi erbjuder dig en kostnadsfri första rådgivning då vi presenterar Itrims metod och de olika alternativ som finns, för att hitta ett upplägg som passar just dig.

Kontakta oss så bokar vi in en tid som passar dig. Anmäl ditt intresse här till höger eller ring oss på 040-104050. Vi hörs!

Välkommen till Itrim Triangeln

Du kan inte motionera dig till bra matvanor och enbart träning räcker inte om du vill gå ner i vikt. Att bara prata om att du vill leva mer hälsosamt får dig heller inte att nå dina mål. Hos oss får du en personlig hälsocoach som hjälper dig med alla delarna. Utifrån dina förutsättningar hittar vi tillsammans en hållbar lösning som passar just dig. Idag är en bra dag att ta första steget mot ditt mål!

Avvikande öppettider i sommar från vecka 26 till vecka 33

Mån-tors kl. 07.00-19.00
Fre kl. 07.00-16.00
Lör kl. 09.00-14.00
Sön stängt


 

Börja redan idag!

I en energifylld miljö med personligt bemötande ger vi dig goda förutsättningar att förbättra din livsstil med hållbara resultat. Är ditt mål att börja leva mer hälsosamt? Kanske för att bli av med några envisa extrakilona som biter sig fast? Eller vill du komma igång och träna för ett specifikt lopp du vill springa, ett berg du vill bestiga eller en hemlig utmaning du vill ge dig själv?

Vi hjälper dig att både sätta och nå dina mål! Vi erbjuder dig en kostnadsfri första rådgivning. Vi kan helheten och hittar en hållbar lösning just för dig! Nyfiken? För mer information, boka en individuell rådgivning med oss idag på tel. 040-104050 eller maila triangeln@itrim.se.

Varmt välkommen önskar Katarina, Madeleine, Maria och Sofia.


Fri provtränings-vecka

Vill du prova på vår träning innan du bestämmer dig? Vi håller träningsintroduktion på lördagar. Kontakta oss för att boka din plats. Välkommen!


Personlig träning

Personlig träning passar alla oavsett hur tränad du är, om du har tränat i en månad eller hela ditt liv, vi anpassar såklart upplägget efter dig! Varför inte lägga upp ett eget träningsschema för 2020? Vill du fokusera på träning finns personlig träning med våra duktiga PT Maria och Sofia.

Itrim Triangeln
I en avslappnad miljö med personligt bemötande ger vi dig goda förutsättningar att förbättra din livsstil med hållbara resultat. Är ditt mål att börja leva mer hälsosamt? Kanske för att bli av med några envisa extrakilona som biter sig fast? Eller vill du komma igång och träna för ett specifikt lopp du vill springa, ett berg du vill bestiga eller en hemlig utmaning du vill ge dig själv? Vi hjälper dig att både sätta och nå dina mål! Varmt välkommen önskar Katarina, Madeleine, Maria och Sofia.


Till dig som är student
Vi erbjuder 10% rabatt på våra medlemskap.

Hur mår du och dina kolleger?
Ring oss och boka en tid då vi kan komma och föreläsa om hur vi kan göra livet lättare med bra mat, rolig och effektiv träning samt inspirerande motivation. Friskvårdsbidraget går alldeles utmärkt att använda hos oss.

Har du ett FAR*-recept?
Har du fått ett recept av läkaren att du behöver träna så är du hjärtligt välkommen till oss i Triangeln. Vi hjälper dig hela vägen, från introduktion av maskiner till hur du ska jobba vidare framöver. Visa ditt recept så får du rabatt! *Fysisk aktivitet på recept