Öppettider

Måndag 07.00-20.00
Tisdag 07.00-20.00
Onsdag 07.00-20.00
Torsdag 07.00-20.00
Fredag 07.00-18.00
Lördag 09.00-13.00
Söndag 10.00-14.00

Hitta till oss

Kolhamnsgatan 21
417 61 Göteborg

031-510 570

Facebook

Gilla Itrim Eriksberg på Facebook så missar du ingenting!

Börja redan idag!

Vi erbjuder dig en kostnadsfri första rådgivning då vi presenterar Itrims metod och de olika alternativ som finns, för att hitta ett upplägg som passar just dig.

Kontakta oss så bokar vi in en tid som passar dig. Anmäl ditt intresse här till höger.

Välkommen till Itrim Eriksberg!

I en familjär och avslappnad miljö ger vi dig de bästa förutsättningarna att lyckas förbättra din livsstil med ett varaktigt resultat. Vi erbjuder viktminskningsprogram inklusive motion, men det går även bra att endast bli träningssmedlem. Varmt välkomna önskar Angelica, Tuula, Nina, Emelie, Charles, Pernilla, Linnea och Magnus.

Individanpassad träning - kvalitetssäkra din träning och nå dina mål!

Individuellt anpassad träning där du får personligt stöd under hela passet. Vi fokuserar på dig och dina önskemål. Under passet går vi igenom dina önskemål och sedan går vi tillsammans ut i cirkeln och jobbar med bland annat: teknik, effektivitet, Activio, styrka, balans och kondition. Köp ditt individuella träningspaket i receptionen så hjälper vi dig att utveckla och förnya din träning i cirkeln.


Bjud dina vänner på träning!

Som medlem har du möjlighet att bjuda dina vänner på en veckas provträning. Presentkort hämtas i receptionen.


Har du FAR (Fysisk Aktivitet på Recept)?

Har du fått ett recept av läkaren att du behöver träna, så är du hjärtligt välkommen till oss på Itrim Eriksberg.  Kontakta oss på centret så berättar vi mer. Om du visar ditt recept så får du dessutom rabatt!


Går du eller någon du känner och bär på ett friskvårdsbidrag?

Vi tar emot friskvårdsbidrag från både Friskvårdschecken och Friskvårdskuponger, samt är anslutna till Flexpay och Wellnet. Har du friskvårdsbidrag, se till att utnyttja det hos oss! Att gå ner i vikt och komma igång med motionen är en viktig investering för din hälsa.


Friskare arbetsplats?

Vill du att vi kommer till just din arbetsplats och berättar mer om Itrim och vår verksamhet? Kontakta oss för bokning av en informationsträff för dig och dina kollegor.

Itrim på Facebook