• Vi kan garantera att du går ned i vikt. Här är vårt löfte till dig.

    Med Itrim har du allt att vinna och inget att förlora. Förutom de kilon du vill bli av med förstås. Det kan vi garantera: Vi lovar nämligen att du som följer vår metod går ner minst 7 kilo eller når ett BMI under 25 efter ett år! Annars får du pengarna tilbaka.

  • 8 av 10 av våra medlemmar behåller vikten över ett år

    De första 12 veckorna med Itrim ger ofta snabbt resultat. De flesta av våra medlemmar tappar mellan 10-30 kilo under den här perioden. Men att gå ner mycket i vikt snabbt brukar sällan räcka för ett varaktigt resultat – och det är här vår metod kommer in. 8 av 10 av våra medlemmar behåller sin nya vikt ett år efter viktminskningen.

  • Säg upp ditt medlemskap när som helst.

    Itrim är för dig som verkligen bestämt dig. Vi är världsledande på viktminskning med en trygg metod som verkligen fungerar. Därför kan du också välja alla våra medlemskap utan bindningstid – och säga upp det när som helst. Resten är upp till dig.

Välkommen till Itrim Täby!

Öppettider

Måndag 06.45-21.00
Tisdag 06.45-21.00
Onsdag 06.45-21.00
Torsdag 06.45-21.00
Fredag 06.45-18.00
Lördag 08.30-14.00
Söndag 08.30-16.30

Hitta till oss

Korsvägen 1
183 38 Täby

08-694 96 00

Facebook

Gilla Itrim Täby på Facebook så missar du ingenting!

Börja redan idag!

Vi erbjuder dig en kostnadsfri första rådgivning då vi presenterar Itrims metod och de olika alternativ som finns, för att hitta ett upplägg som passar just dig.

Kontakta oss så bokar vi in en tid som passar dig. Anmäl ditt intresse här till höger eller kontakta oss på telefon 08-694 96 00 eller taby@itrim.se.

Välkommen till Itrim Täby!

I vårt team finns erfarna coacher, dietister, hälsopedagoger, idrottsvetare, kostvetare, löpcoacher och personlig tränare. Utifrån dina mål hittar vi tillsammans en individuell och hållbar lösning som passar just dig. Planen inkluderar både mat, träning och motivation. På vårt center är det en personlig, energifylld och positiv stämning där alla känner sig välkomna. Vi finns i fina lokaler på torget i Roslags Näsby centrum, precis bredvid tågstationen.


 

En friskare arbetsplats

Några av företagen som valt att samarbeta med Itrim Täby för friskare & starkare medarbetare och arbetsgrupper är:
- Mäklarhuset Täby
- Kaper AB
- Täby Kommun
- Scratchgruppen
- Kamako

Vi erbjuder:
- Företagsträning styrka/kondition samt löpargrupper. Inomhus eller utomhus, hos er eller hos oss. Träningen bidrar till ökad energi, bättre kommunikation och fungerar också som motivationsboost i arbetsgruppen.
- Föreläsningar
- Individuell coachning
- Sundare mellanmål till arbetsplatsen

Tipsa gärna din arbetsgivare eller meddela oss så tar vi kontakt och berättar mer! Du kan maila intresse direkt till terese.roupe@Itrim.se

 


Din plan –ditt program!

Din plan kan t ex innehålla möten med din personliga hälsocoach och inspirerande föreläsningar. Vill du fokusera på träning finns både personlig träning med våra duktiga PT:s och small group training. Vår effektiva och roliga cirkelträning är inkluderad i alla program.
Vi kan helheten och hittar en hållbar lösning just för dig! Nyfiken? För mer information, boka en individuell rådgivning med oss idag på 08-6949600


Har du subventionerad friskvård?

Till dig som har en friskvårdsportal på din arbetsplats. På Itrim Täby samarbetar vi med de förekommande aktörerna bl.a. Benify, Actiway, Wellnet och Min friskvård.
Hör av dig så berättar vi mer om hur det samarbetet ser ut och vad det kan betyda för dig.


Har du fått ett FAR-recept från din läkare?

Ta med det då du skriver avtal med oss. Då har du 10% rabatt på träning och program i 3 månader.


Varmt välkomna till Itrim Täby önskar: Åsa, Anna, Martina, Gabriela, Charlotte, Nathalie, Chris, Tess och Terese.