Vi använder cookies (kakor) för att förbättra upplevelsen på vår webbplats. Läs mer om cookies

Välkommen till Itrim Täby!

Öppettider

Måndag 06.45-21.00
Tisdag 06.45-21.00
Onsdag 06.45-21.00
Torsdag 06.45-21.00
Fredag 06.45-18.00
Lördag 08.30-14.00
Söndag 08.30-16.30

Hitta till oss

Korsvägen 1
183 38 Täby

08-694 96 00

Facebook

Gilla Itrim Täby på Facebook så missar du ingenting!

Börja redan idag!

Vi erbjuder dig en kostnadsfri första rådgivning då vi presenterar Itrims metod och de olika alternativ som finns, för att hitta ett upplägg som passar just dig.

Kontakta oss så bokar vi in en tid som passar dig. Anmäl ditt intresse här till höger eller kontakta oss på telefon 08-694 96 00 eller taby@itrim.se.

Välkommen till Itrim Täby!

PT-small group, Itrim Outdoor, yoga eller Itrim Running

Perfekt kombination av personlig träning och gruppträning!
Glädje, push, pepp, utveckling, resultat, nya träningskompisar och träning som blir av. Vi har för närvarande 26 grupper i gång varje vecka och snart startar höstterminen. Anmäl dig du med!

För mer information kontakta oss på 08-6949600 eller kom in till receptionen.


Small Group Coaching

Vill du bli bättre på att hantera din vardag och lättare styra mot ditt mål? Coaching är ett kraftfullt verktyg och det händer något när vi är i grupp och tänker högt, reflekterar, blir utmanade i valda sanningar och får nya infallsvinklar.

Nu erbjuder vi Coaching Small Group - stöd, reflektion och coaching i liten grupp (6-8 deltagare) för att stärka ditt välbefinnande, skapa medvetenhet och hjälpa dig nå dina mål! Kontakta receptionen för att anmäla dig eller för mer information om de temana.

TEMA:
Stresshantering och medveten närvaro, torsdagar kl. 17.30 med Åsa
Hållbar viktminskning, onsdagar kl. 18.00 med Anna
Mindfulness - grundkurs, tisdagar kl. 18.00 med Charlotte

Start i början av september.

Behöver du mer stöd? Prata med oss i receptionen så skräddarsyr vi ett upplägg med individuell coaching som komplement till gruppen!


Föreläsningar

Varje månad har vi en ny föreläsning, varierande ämnen som alla kan ha nytta av att påminna sig om i sin vardag. Kom och inspireras tillsammans med oss. Du betalar 100 kr och som icke medlem betalar du 200 kr.


Din plan –ditt program!

Din plan kan t ex innehålla möten med din personliga hälsocoach och inspirerande föreläsningar. Vill du fokusera på träning finns både personlig träning med våra duktiga PT:s och small group training. Vår effektiva och roliga cirkelträning är inkluderad i alla program.
Vi kan helheten och hittar en hållbar lösning just för dig! Nyfiken? För mer information, boka en individuell rådgivning med oss idag på 08-6949600


Friskare arbetsplats med högt driv och produktivitet

Vi kan hjälpa företag till att bli en friskare arbetsplats med starka team och medarbetare!

Vi anordnar interna friskvårdsaktiviteter och hjälper dig att öka hälsofokus, produktivitet och glädje för hela arbetsplatser eller specifika team. Vi anordnar inspirationsföreläsningar, teamträning, kick off-aktiviteter, utmaningar och tävlingar m.m.

Tipsa gärna din arbetsgivare eller meddela oss så tar vi kontakt och berättar mer! Du kan maila intresse direkt till terese.roupe@Itrim.se


Har du subventionerad friskvård?

Till dig som har en friskvårdsportal på din arbetsplats. På Itrim Täby samarbetar vi med de förekommande aktörerna bl.a. Benify, Actiway, Wellnet och Min friskvård.
Hör av dig så berättar vi mer om hur det samarbetet ser ut och vad det kan betyda för dig.


Har du fått ett FAR-recept från din läkare?

Ta med det då du skriver avtal med oss. Då har du 10% rabatt på träning och program i 3 månader.


I vårt team finns erfarna coacher, dietister, hälsopedagoger, idrottsvetare, kostvetare, löpcoacher och personlig tränare. Utifrån dina mål hittar vi tillsammans en individuell och hållbar lösning som passar just dig. Planen inkluderar både mat, träning och motivation. På vårt center är det en personlig, energifylld och positiv stämning där alla känner sig välkomna. Vi finns i fina lokaler på torget i Roslags Näsby, precis bredvid tågstationen.

Varmt välkomna till Itrim Täby önskar Åsa, Anna, Martina, Gabriela, Charlotte, Nathalie, Chris, Nadia, Carina, Tess, Pauline, Terese och Tina