Itrim Brommaplan - mat, motion och motivation

Vi använder cookies (kakor) för att förbättra upplevelsen på vår webbplats. Läs mer om cookies

Öppettider

Måndag 06.45-20.00
Tisdag 06.45-20.00
Onsdag 06.45-20.00
Torsdag 06.45-20.00
Fredag 06.45-18.00
Lördag 08.00-13.00
Söndag 09.00-13.00

Hitta till oss

Brommaplan 403-405
168 76 Bromma

08-26 30 00

Facebook

Gilla Itrim Brommaplan på Facebook så missar du ingenting!

Börja redan idag!

Vi erbjuder dig en kostnadsfri första rådgivning då vi presenterar Itrims metod och de olika alternativ som finns, för att hitta ett upplägg som passar just dig.

Kontakta oss så bokar vi in en tid som passar dig. Anmäl ditt intresse här till höger eller ring oss på 08-26 30 00. Vi hörs!

Välkommen till Itrim Brommaplan!

Du kan inte motionera dig till bra matvanor och enbart träning räcker inte om du vill gå ner i vikt. Att bara prata om att du vill leva mer hälsosamt får dig heller inte att nå dina mål. Hos oss får du en personlig hälsocoach som hjälper dig med alla delarna. Utifrån dina förutsättningar hittar vi tillsammans en hållbar lösning som passar just dig. Idag är en bra dag att ta första steget mot ditt mål!

Gratis första rådgivning

Du kan börja redan idag, kontakta oss så sätter vi igång! Använd kontaktformuläret här på sidan, maila oss på brommaplan@itrim.se, eller ring 08-26 30 00!


PT-Small Group

Vecka 34 drar höstens PT-Small Groups igång, där tränar du i en grupp med max 8 personer som leds av en av våra Personliga tränare. Det finns 5 olika teman där du alltså kan välja vad som passar dig bäst eller vad det är du vill utveckla i din träning.

En PT-Small Group i veckan i 8 veckor kostar 1599 kr

Välj mellan dessa teman:
Strenght - Styrketräning med fokus på uthållighet
Power - Styrketräning med fokus på tunga lyft och explosivitet
Endurance - Konditionsträning med fokus på uthållighet
HIIT - Högintensiv konditionsträning
Senior - Fokus på grundträning, stabilitet, rörlighet, balans och styrka

Kontakta oss på centret för anmälan och mer information om tider, dagar, tillgänglighet osv.


Från och med första maj tar vi inte längre emot kontanter i kassan.


Fri provtränings-vecka

Vill du prova på vår träning innan du bestämmer dig? Vi håller träningsintroduktioner på torsdagar kl 19. Välkommen att boka din plats.


Personlig träning

Personlig träning passar alla oavsett hur tränad du är, om du har tränat i en månad eller hela ditt liv, vi anpassar såklart upplägget efter dig! Varför inte lägga upp ett eget träningsschema för 2018?


Hur mår du och dina kolleger?

Ring oss och boka en tid då vi kan komma och föreläsa om hur vi kan göra livet lättare med bra mat, rolig och effektiv träning samt inspirerande motivation. Friskvårdsbidraget går alldeles utmärkt att använda hos oss.


Har du ett FAR*-recept?

Har du fått ett recept av läkaren att du behöver träna så är du hjärtligt välkommen till oss i Brommaplan. Vi hjälper dig hela vägen, från introduktion av maskiner till hur du ska jobba vidare framöver. Visa ditt recept så får du rabatt! *Fysisk aktivitet på recept


Varmt välkommen önskar Emma, Mikaela, Caroline, Therese, Robert, Caroline, John, Anna och Eva