Sallad med lomo, persika och mozarella

Sallad är alltid en höjdare när solen skiner. I den här utgåvan gifter sig persika med mozarella och härlig lomo. Lomo är en lufttorkad och lättrökt fläskytterfilé. Allt fett tas bort innan den marineras och röks.

Ingredienser

  • 1 påse ruccola
  • 4 persikor
  • 15 skivor lomo 
  • 1 boll mozarella

Dressing

  • Saften från en halv citron
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 2 msk olivolja
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 röd chili
  • Salt
  • Peppar
  1. Börja med dressingen. Pressa citronen i en skål och addera vinäger och olivoja. Pressa i en klyfta vitlök och skär chilin i tunna skivor. Salta och peppra frikostigt och rör runt. Låt stå medan du förbereder salladen.
  2. Bottna med ruccolan. Skölj persikorna noggrant under kallt vatten. Skär i klyftor och fördela över salladen. Addera lomon och riv mozarellan i lagom stora bitar. Häll dressingen över alltihop.
  • Många faktorer styr vad vi väger, äter och tränar. Att hitta drivkraften till att gå ner i vikt är ett viktigt första steg.

  • Vi arbetar med individanpassade kostråd för viktminskning, viktökning och viktstabilitet. Det som är rätt för en person behöver inte vara rätt för en annan.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.